Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Budaj vychytal nulu, Gáborík rozhodol o výhre

Marián Gáborík skóroval a Peter Budaj vychytal čisté konto, aby doviedli Kings ku štvrtej výhre po sebe. Víťaznú sériu v stredu nenatiahol Boston. Jeho kapitán Zdeno Chára nebodoval.

Budaj vychytal nulu, Gáborík strelil víťazný gól

Slovenský brankár Peter Budaj vychytal svoje šieste čisté konto v sezóne, keď zneškodnil 22 striel svojho bývalého tímu a doviedol Los Angeles k víťazstvu 5:0 nad Coloradom. Do čierneho sa trafil už po 47 sekundách hry dôrazný Marián Gáborík (6), ktorému bol pripísaný víťazný gól. V prvej tretine po ňom skóroval ešte dvakrát Jeff Carter (26) a z gólov v tretej tretine sa tešili Dustin Brown (7) a Dwight King (6). Priestor v bráne Avalanche dostal Spencer Martin, ktorý čelil 35 strelám. Trikrát ho ohrozil aj Gáborík, ktorý v zápase odohral 16 a pol minúty a zaznamenal aj dve trestné minúty a dva plusové body. Zápas nedohral jeho spoluhráč Jordan Nolan. Kým kalifornský tím vyhral štvrtý zápas po sebe, ten denverský natiahol sériu prehier už na deväť duelov.

Gáboríkov 6. gól v sezóne

Hviezdy duelu: 1. D. Brown, 2. P. Budaj, 3. J. Carter (všetci LAK)

Článok pokračuje pod reklamou

Bäckström doviedol Capitals k výhre nad Bruins

Nicklas Bäckström (14) zaznamenal gól a dve asistencie, Alex Ovečkin (25) sa osamostatnil pred Ronom Francisom na 27. mieste historického poradia strelcov a Washington porazil Boston 5:3. Okrem Ovečkina sa po prihrávke Bäckströma presadil aj T. J. Oshie (19). Brett Connolly (9) a Jevgenij Kuznecov (11) ich doplnili na listine strelcov, kým Braden Holtby urobil 29 zákrokov. Slovenský obranca Zdeno Chára ho ohrozil troma strelami, ale zápas, v ktorom odohral 23 minút a 40 sekúnd, opustil bez bodového zisku a s jednou „mínuskou“. Z jeho spoluhráčov sa do čierneho trafili dvakrát počas presiloviek trojbodový Brad Marchand (23) a raz David Krejčí (13). David Pastrňák si pripísal tri asistencie. Viac ako ukončenie trojzápasovej série prehier by mohol Boston trápiť fakt, že v zápase utrpeli poranenia Tuukka Rask i Patrice Bergeron. Obaja zápas dohrali. Rask, ktorý urobil 17 zákrokov, sa však v šatni sťažoval na bolesť slabín a Bergeron výrazne kríval po tom, čo ho trafil do kolena puk z hokejky Johna Carlsona.

Hviezdy duelu: 1. N. Bäckström (WSH), 2. B. Connolly (WSH), 3. B. Marchand (BOS)

Monahan strelil dva góly pri presvedčivej výhre nad Wild

Sean Monahan (18) strelil dva góly, aby doviedol Calgary k víťazstvu 5:1 nad Minnesotou. Deryk Engelland (2) zaznamenal gól a asistenciu, do čierneho sa trafili aj Alex Chiasson (8) a Micheal Ferland (7), aby Flames vyhrali dva zápasy po sebe po štvorzápasovej sérii prehier. Brian Elliott pomohol k trimfu 28 zákrokmi, pričom ho ako jediný prekonal Jason Zucker (16). Devan Dubnyk zastavil 31 striel a u súpera prehral po deviatich úspešných zápasoch. Wild vstupovali do duelu s trojzápasovou víťaznou šnúrou. Svoju bodovú šnúru natiahol v stredu Mikael Granlund, ktorý vytvoril klubový rekord, keď bodoval v 11. zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. S. Monahan, 2. B. Elliott, 3. D. Engelland (všetci CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
P. Budaj (LAK) 22/22 (100%) - - - - - - -
M. Gáborík (LAK) 16:34 1 0 1 +2 2 3 0
Z. Chára (BOS) 23:40 0 0 0 -1 0 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Toto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Pospíšil sa vyrovnal Tatarovi i Nemcovi. V dvoch ohľadoch viedol tím, v jednom aj celú NHL! Patrick Kane čelil otázke, ktorá zaujíma mnohých: Zostane v Detroite? Crosby bude hovoriť s Penguins o predĺžení zmluvyTatar má za sebou rozpačitú sezónu a pred sebou zaujímavé leto Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies