Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Malkin trénoval a reagoval na absenciu v stovke najlepších hráčov

Jozef Struhár  
07.02.2017

Tím Pittsburgh Penguins potešil hviezdny útočník Jevgenij Malkin svojou prítomnosťou na pondelkovom tréningu. V utorkovom zápase proti Calgary Flames však hrať ešte nebude.

Malkin sa vrátil do tréningového procesu, ale trénoval bez kontaktov a v utorok vynechá pre zranenie dolnej časti tela piaty zápas po sebe. Napriek tomu však išlo o povzbudivú novinku, najmú s čerstvým zranením Carla Hagelina.

„Tento tréning nás potešil. Cítil sa silný. Jeho ďalším krokom bude zapojiť sa do kontaktov. Skutočne je však povzbudzujúce, že sa dnes pripojil k nášmu tímu,“ poznamenal tréner Mile Sullivan pre tímovú stránku.

Aj tridsaťročný Rus bol rád, že konečne mohol trénovať aj s niekým iným ako s Tye Hennesom, s ktorým týždeň korčuľoval individuálne. Priznal, že vrátiť by sa chcel čo najskôr, no podotkol, že návrat nechce uponáhľať.

Článok pokračuje pod reklamou

Možno bude 101. najlepším hráčom histórie...

Takisto povedal, že sa snažil zabudnúť na to, že ho NHL nezaradila medzi sto najlepších hráčov histórie, až do momentu, keď sa ho na to v pondelok neopýtali novinári. Priznal však, že sklamaný z toho nebol.

„Tých sto hráčov sú všetko legendy. Tí hráči si v tom zozname zaslúžili byť. Ale možno ak by som vyhral viac trofejí, viac Stanleyho pohárov, možno by mi budúci rok – 101. v histórii NHL – poslali veľké čierne sako a budem tým 101. hráčom,“ skonštatoval Malkin.

Malkin bol jediným trojnásobným členom All-Star tímu, ktorý sa do zoznamu nedostal. V roku 2012 pritom získal aj Hartovu trofej a Cenu Teda Lindsaya. Dvakrát získal Art Ross Trophy, bol najužitočnejším hráčom play-off i najlepším nováčikom sezóny.

Na jeho stranu sa postavil aj legendárny Mario Lemieux, v súčasnosti majiteľ tímu, ktorému Malkin pomohol získať dva Stanleyho poháre a v ktorého drese nazbieral 814 bodov v 691 dueloch.

„Som hrdý na to, čo k tomu povedal tím, čo povedal Mario. Som hrdý na moju rodinu, fanúšikov a priateľov. Podporovali ma. Ja som sa snažil robiť to najlepšie. S týmto však robiť nemôžem nič,“ dodal rodák z Magnitogorska.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies