Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Chára vzhliada k Bradymu, s ktorým sa stretol už pred 20 rokmi

Tridsaťdeväťročný Tom Brady sa v nedeľu zapísal do histórie, keď ako prvý quarterback vyhral piaty Super Bowl. Jeden z najlepších hráčov NFL všetkých čias je v zámorí obrovskou hviezdou.

Brady pôsobí v tíme New England Patriots, ktorý sídli v širšej oblasti Bostonu. Zhodou okolností rovnako starý líder Boston Bruins, Zdeno Chára, priznal, že patrí medzi jeho obdivovateľov. On ho však poznal ešte vtedy, keď nebol Brady žiadnou veľkou hviezdou.

„Stretol som sa s ním už v New Yorku, keď som mal dvadsať rokov. Bolo to počas sezóny 1997/98. Ja som hral za Islanders a mali sme spoločného priateľa, ktorý nás zoznámil. Bolo to dosť cool,“ uviedol Chára pre Boston Herald.

„Vtedy nebol taká superhviezda, akou je dnes, ale každý mu predpovedal, že bude skutočne dobrý. Viedli sme krátku konverzáciu po zápase. Teraz sa na to pozerám spätne a vnímam ho ako osobu, ktorú som skutočne obdivoval za všetku tu prácu, ktorú odvádzal a za to, aký vášnivý bol, pokiaľ išlo o vyhrávanie. Je niekým, ku komu som vzhliadal a koho som si zidealizoval.

„Z toho stretnutia mi bolo jasné jedno: v jeho tvári ste videli určitý pokoj. Potom tam bolo aj niečo v jeho očiach. Mohli ste podľa jeho očí vycítiť, že je veľmi ctižiadostivý a mimoriadne odhodlaný. To si pamätám najviac z nášho prvého stretnutia, ktoré bolo ešte predtým, ako sa z neho stal Tom Brady.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies