Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Generálny manažér Sens: Veľká výmena s Coloradom nedáva zmysel

Generálny manažér tímu Ottawa Senators Pierre Dorion je pripravený urobiť pred prestupovou uzávierkou nejakú výmenu, ale aj on má svoje hranice.

Dorion v pondelok priznal, že sa rozprával o potenciálnej výmene s generálnym manažérom Colorada Joeom Sakicom, ktorého najlákavejšie artikle sú Gabriel Landeskog a Matt Duchene. Vyzerá to však tak, že k nej pre vysoké požiadavky svojho kolegu nepristúpi.

„Joe a ja sme sa rozprávali, ale v tomto okamihu si nás neviem predstaviť, že by sme sa vybrali tým smerom. Nedávalo by nám to zmysel,“ povedal Dorion pre Postmedia.

„Chceme urobiť niečo, čo vylepší náš tím a urobiť také výmeny je veľmi náročné. Neviem si však predstaviť, že by sme obetovali našu budúcnosť a niečo zo súčasnosti, aby sme získali jedného či dvoch hráčov.“

Dorion nedávno urobil výmenu so San Jose, od ktorého získal útočníka Tommyho Wingelsa. Vyzerá to tak, že ak by aj pred uzávierkou urobil nejaké výmeny, boli by podobného typu. Snažil by sa len dodať viac hĺbky útoku alebo obrane.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies