Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hanzal stále nedostal ponuku na novú zmluvu

Čas sa kráti a český útočník Martin Hanzal je stále bez novej zmluvy. Všetko nasvedčuje tomu, že by pred prestupovou uzávierkou mohol opustiť tím Arizona Coyotes. Strany totiž ešte nezačali ani rokovať.

„Nedostal som žiadnu ponuku od Coyotes. Nekomunikovali sme spolu,“ priznal Hanzal pre Arizona Republic a prezradil, že je s potenciálnou výmenou počíta a je s ňou zmierený.

„Podstatou je, že nemám kontrakt pre budúcu sezónu a sme dva týždne vzdialení od prestupovej uzávierky, takže to dopadne buď tak, alebo onak. Samozrejme, mňa poteší oboje, pretože toto je hokej a ak ma vymenia, tak budem mať pravdepodobne šancu vyhrať Stanleyho pohár. To je ďalšia výhoda, nie?“

Hanzal, ktorý v NHL obliekal len dres Coyotes, sa môže stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom. Dovtedy by mohol byť cennou posilou pre ambiciózny tím, ktorý bude bojovať v play-off. V ňom bude Arizona opäť chýbať.

Čoskoro tridsaťročný rodák z Písku odohral v tejto sezóne 46 zápasov, v ktorých zaznamenal 23 bodov za 14 gólov a deväť asistencií. V priemere hráva 18 a pol minúty na zápas, pričom na vhadzovaniach má 55,6% úspešnosť.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies