Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Shane Doan nepožiadal Coyotes o výmenu

Kapitán Arizonských Kojotov Shane Doan nepožiadal generálneho manažéra Johna Chayku o výmenu pred prestupovou uzávierkou, ktorá v tomto roku nastane 1. marca. V piatok to uviedol samotný Chayka.

Ten však tiež podotkol, že Doan má ešte stále čas na to, aby si premyslel, či si chce v tejto sezóne zahrať o Stanleyho pohár. Ak by tomu tak bolo, snažil by sa štyridsaťročnému krídelníkovi želanie splniť.

„Do dnešného dňa sme spolu už celkom dosť diskutovali a nechal som to tak, že ak bude veriť, že v jeho najlepšom záujme je snažiť sa získať Stanleyho pohár, som tomu otvorený. Nebolo by voči nemu spravodlivé, ak by sme nemali taký rozhovor. Rešpektujem ho priveľmi na to, aby sme ho nemali. Ešte mi však nepovedal, aby som skúsil preskúmať možnosti. Je spokojný, že je Kojotom. Podpísal s nami zmluvu z nejakého dôvodu,“ poznamenal Chayka pre ligovú stránku.

Doan sa po tejto sezóne môže stať neobmedzeným voľným hráčom a ešte nedal najavo, či v kariére bude pokračovať. Tímy NHL o neho majú záujem, čo potvrdil aj Chayka, ktorého oslovilo niekoľko generálnych manažérov.

Doan odohral v tejto sezóne 56 zápasov, v ktorých zaznamenal päť gólov a dokopy 19 bodov. S Coyotes sa najďalej dostal do finále Západnej konferencie v roku 2012. Odvtedy však v play-off nehral a v tomto ročníku sa doň jeho tím s najväčšou pravdepodobnosťou tiež neprebojuje.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies