Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Stane sa Halák spoluhráčom Sekeru v Edmontone?

Jim Matheson z denníka Edmonton Journal informoval, že generálny manažér Oilers Peter Chiarelli by mohol mať pred prestupovou uzávierkou zamierené aj na slovenského brankára Jaroslava Haláka.

„Ak by som bol Chiarellim, snažil by som sa získať Jaroslava Haláka, ktorý je zakopaný na farme Islanders, aby som pridal ku Camovi Talbotovi poistku aj napriek tomu, že má v zmluve ďalší rok s cap hitom 4,5 milióna amerických dolárov,“ píše Matheson.

„Islanders by si ponechali časť jeho platu, aby sa zbavili jeho kontraktu a Oilers by mohli Haláka vystaviť počas rozširovacieho draftu alebo sa ho pokúsiť vymeniť na vstupnom drafte. Je to jednotka, nie náhradník NHL.“

Oilers v tejto sezóne reálne pomýšľajú na návrat do play-off a Halák by sa im mohol hodiť. Či už pre prípadné zranenie Cama Talbota alebo aby svojej jednotke dopriali viac oddychu. Jonas Gustavsson nenaplnil očakávania a momentálne je dvojkou tímu Laurent Brossoit.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies