Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Chára dúfa, že vďaka tvrdému tréningu zažije víťazný návrat

Fanúšikovia Bruins majú po čakaní. Už v nedeľu sa ich obľúbenci vrátia do akcie a odohrajú zápas na ľade San Jose. Chcú sa však vyvarovať osudu, ktorý po povinnej pauze postihuje väčšinu tímov.

Väčšine tímov po týždňovom voľne chvíľu trvalo, kým sa v prvom zápase po návrate rozbehli. Kapitán Bostonu Zdeno Chára dúfa, že vďaka tvrdému sobotnému tréningu bude jeho tím patriť medzi výnimky.

„Počas prestávky sme mali šancu trochu relaxovať, užívať si sami seba a tráviť viac času s rodinami. Každý si vybral spôsob, akým chcel prestávku stráviť,“ povedal Chára pre tímovú stránku.

„Vrátili sme sa a absolvovali sme energický tréning vo vysokom tempe a vysokej intenzite, počas ktorého sme absolvovali veľa cvičení zahŕňajúcich korčuľovanie všetkých piatich hráčov, prácu s pukom a reakcie, aby sme sa dôkladne pripravili na nedeľu.“

Bruins mali počas voľného týždňa šťastie, že sa Torontu nedarilo a zostali vďaka tomu na postupovej pozícii. Teraz budú veriť, že to s novými silami dokážu využiť vo svoj prospech. Do nedeľného duelu vstúpia s trojzápasovou víťaznou sériou.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies