Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Jurčo priznáva: Potrebujem čas, aby som si zvykol

Slovenský útočník Tomáš Jurčo má za sebou prvé zápasy v drese Chicaga, v ktorých nebodoval a príliš veľa toho neukázal. Dôvodom môže byť skutočnosť, že si na nové mužstvo ešte nestihol zvyknúť.

Jurčo chcel novú šancu a aj ju dostal. Detroit, ktorý mu dával šancu zahrať si občas menej ako 10 minút, ho vymenil do Chicaga, za ktoré odohral doteraz štyri zápasy s priemerným časom 12:18. Hral vo štvrtom, treťom a dokonca chvíľu aj v prvom útoku. Čo najrýchlejšie sa pritom snaží zvyknúť si na nový tím.

„Všetko okolo mňa je skvelé. Mesto je skvelé. Samozrejme, že tím zažíva skvelý ročník a má ďalšiu veľkú šancu získať Stanleyho pohár, takže to je pre mňa skutočne dobrá vec. Stále si však zvykám na všetky tie veci, odlišný systém hry, odlišných spoluhráčov. Všetko na tíme sa mi páči, ale ešte potrebujem čas, aby som si zvykol,“ priznal Jurčo pre CSN.

Tréner Joel Quenneville tvrdí, že Jurčo je stále prebiehajúca práca. Generálny manažér Stan Bowman je trpezlivý a vie, že človek potrebuje čas na aklimatizáciu. Každý sa prispôsobuje novému prostrediu odlišne. Košický rodák nevie, ako dlho mu to bude trvať, no verí, že sa čakanie vyplatí jemu i tímu.

„Myslím si, že mi nejaký čas ešte potrvá, kým si zvyknem a začnem hrať skutočne dobre. Samozrejme, v prvých zápasoch som si hľadal svoje miesto. Som však vďačný za túto príležitosť. Snažím sa im ukázať, že keď si zvyknem, tak budem môcť byť pre tento tím dobrým hráčom,“ dodal Jurčo, ktorý v tejto sezóne ešte nebodoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies