Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Panthers dochádza čas a nepraje im ani osud

Florida prehrala v piatok. O deň neskôr viedla o dva góly, ale ani sobota sa neskončila víťazstvom. Tím, od ktorého sa v tejto sezóne čakali lepšie výsledky, sa po optimistickej víťaznej šnúre trápi.

Panthers boj o play-off nevzdávajú, no čas sa oklamať nedá a ten im rýchlo dochádza. Do konca základnej časti odohrajú 15 zápasov, ale počas nich musia doháňať už sedembodovú stratu na posledné postupové miesto.

Florida najskôr musí ukončiť obdobie, ktoré jej prinieslo päť prehier po sebe a osem z deviatich zápasov. Predtým, po návrate Jonathana Huberdeaua a Aleksandra Barkova, to pritom vyzeralo dobre. Tím zažil perfektný výjazd, na ktorom si pripísal päť výhier po sebe.

Teraz však situáciu komplikuje aj nepriazeň osudu. V sobotu sa tímu zranili dvaja hráči. Jedným z nich je aj obranca Aaron Ekblad, ktorý je stále kľúčovým členom mužstva, aj keď v tomto ročníku nehráva tak dobre ako vlani.

Článok pokračuje pod reklamou

Florida to do konca základnej časti nebude mať ľahké. Veľa prehier si už dovoliť nemôže a ak sa nechce spoliehať na zaváhania druhých, musí zažiť až nepravdepodobne vydarené obdobie. Toronto má nábeh na 93 bodov, a tak by Panthers museli nazbierať 25 bodov z 30, aby ho predbehli.

Aj keď sa budú spoliehať na zaváhania súperov, nebude to ľahké a priestor na vlastné chyby bude malý. Momentálne sú pred nimi totiž na nepostupových pozíciách aj New York Islanders (k dobru 6 bodov), Tampa Bay Lightning (k dobru 4 body) a Philadelphia Flyers (k dobru 1 bod).

„Naša celá sezóna je momentálne veľkým sklamaním. V tomto bode sezóny je už čas obmedzený. Máme menej zápasov, a tak potrebujeme túto loď otočiť o 180 stupňov,“ vyhlásil pre Miami Herald útočník Jon Marchessault.

Sezóna
Víťazstvá
Body
Umiestnenie
2015/16
47
103
1. miesto v Atlantickej divízii
2016/17 (nábeh)
35
84
absencia v play-off



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies