Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Crosby strelil okrúhly hetrik a opäť vedie NHL! + video

Kapitán Pittsburghu Penguins Sidney Crosby potvrdil svoju streleckú formu a troma gólmi pomohol k hladkej domácej výhre nad Floridou. Zaznamenal okrúhly desiaty hetrik v NHL a vrátil sa na čelo ligových strelcov.

Crosby

Dvadsaťdeväťročný center potreboval necelých 11 minút od 35. do 46. minúty duelu na to, aby zvýšili vedenie obhajcu titulu z 1:0 na konečných 4:0. Bol to jeho tretí čistý hetrik v kariére, viac ich má v klubovej histórii na konte iba Mario Lemieux (5).

„Niekedy šance premeníte a niekedy nie. Dnes ich spoluhráči tvorili a posielali mi pekné prihrávky, bol som len v správnom čase na správnom mieste. Vieme, v akej sme situácii. Bojujeme s niekoľkými tímami o Prezidentovu trofej. Všetci sa pritom snažíme zastúpiť zranených hráčov,“ povedal Crosby pre AP.

Článok pokračuje pod reklamou

Rodák z Cole Harbour opäť prevzal vedenie v ligovej tabuľke strelcov so 40 gólmi v 65 zápasoch sezóny. Túto métu prekonal druhýkrát v kariére, pričom viac ich strelil iba v ročníku 2009/10 (51). Na čele NHL je aj s 80 bodmi spolu s Connorom McDavidom.

Crosby čakal na okrúhly hetrik vyše roka, ten posledný strelil 2. februára 2016 proti Ottawe. Medzi ôsmym a deviatym mal dokonca dvojročnú prestávku. Viac ich v klubovej histórii strelili len dvaja hráči, jasným lídrom je Lemieux (40).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies