Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Sekera pri prehre nebodoval, Islanders vyhrali mestské derby

V troch stredajších zápasoch sa predstavil v akcii len jeden Slovák. Obranca Andrej Sekera nebodoval a netešil sa ani z výhry. Okrem Ducks, ktorí porazili Oilers, uspeli aj Maple Leafs a v newyorskom derby Islanders.

Ducks zdolali Oilers a preskočili ich v tabuľke

Rickard Rakell (32) strelil víťazný gól, Hampus Lindholm (6) zaznamenal gól a dve asistencie, Ryan Getzlaf tri asistencie, a Anaheim si poradil v dôležitom zápase s Edmontom 4:3. Jonathan Bernier urobil 29 zákrokov a do streleckej listiny sa zapísali aj Josh Manson (4) a Patrick Eaves (25). Vďaka výhre sa Ducks dostali v Pacifickej divízii na druhé miesto, na ktorom nahradili práve Oilers. Tí prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu. Cam Talbot striedal po tom, čo inkasoval štyri góly z 18 striel. Laurent Brossoit následne urobil 16 zákrokov. Góly kanadského tímu mali na svedomí Leon Draisaitl (25), Mark Letestu (15) a Connor McDavid (26), ktorý pridal aj dve asistencie a na čele kanadského bodovania má s 85 bodmi už štvorbodový náskok pred Sidneym Crosbym. Slovenský obranca Andrej Sekera v zápase nebodoval. Odohral 22 minút, pripísal si plusový bod a prezentoval sa až šiestimi blokmi. Viac ich nikto neurobil.

McDavidov gól:

Hviezdy duelu: 1. H. Lindholm, 2. R. Rakell, 3. R. Getzlaf (všetci ANA)

Článok pokračuje pod reklamou

Newyorské derby v prospech Islanders

V Madison Square Garden sa konalo newyorské derby, v ktorom domáci Rangers dvakrát vyhrávali, ale nakoniec sa z cenného víťazstva 3:2 tešili Islanders. Víťazný gól strelil Andrew Ladd (20) počas presilovky v 53. minúte. Anders Lee (27) zaznamenal gól a prihrávku, Nikolaj Kuľomin (12) sa tiež tešil z gólu a Anthony Beauvillier si pripísal dve prihrávky. Thomas Greiss zneškodnil 34 striel a „Isles“ momentálne strácajú už len dva body na druhú divokú kartu Východnej konferencie, ktorú má v rukách Boston, s ktorým sa stretnú v sobotu. „Možno to nebol náš najlepší zápas, ale vydržali sme a našli cestu. To je to najdôležitejšie. Vieme však, že v nasledujúcich dueloch musíme byť lepší,“ poznamenal kapitán John Tavares, ktorému tímu sa v zápase zranil Ryan Strome. Domáci tím posielali do vedenia Mats Zuccarello (15) a Rick Nash (20), zatiaľ čo Antti Raanta urobil 25 zákrokov. Rangers doma nevyhrali už v siedmom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. A. Lee (NYI), 2. A. Beauvillier (NYI), 3. R. Nash (NYR)

Leafs sa triumfom v Columbuse posunuli pred Bruins

William Nylander (20) a Leo Komarov (12) zaznamenali po góle a asistencii, aby pomohli Torontu zdolať Columbus pomerom 5:2. Auston Matthews (33) a Nazem Kadri (30) sa tiež trafili do čierneho, Nikita Zajcev (4) do prázdnej brány a Maple Leafs si vylepšili svoju pozíciu v boji o play-off druhou výhrou po sebe a treťou z ostatných štyroch zápasov. Pomohol k tomu aj Frederik Andersen, ktorý zneškodnil 32 striel. O góly Columbusu, ktorý prišiel o štvorzápasovú víťaznú sériu, sa postarali David Savard (6) a Brandon Saad (21), ktorí v druhej tretine zmazali dvojgólovú stratu. Náhradný brankár Joonas Korpisalo zastavil 27 striel. Kým Maple Leafs sa v Atlantickej divízii dostali na tretie miesto pred Boston, Blue Jackets nevyužili šancu dostať sa v Metropolitnej divízii pred Pittsburgh. Sú v nej tretí. Vo štvrtok sa stretnú s divíznym lídrom, Washingtonom. V zápase im bude zrejme chýbať Oliver Bjorkstrand, ktorý nedohral stredajší duel po zákroku Romana Poláka. Nylander vyrovnal klubový nováčikovský rekord, keď bodoval v deviatom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. W. Nylander (TOR), 2. N. Kadri (TOR), 3. D. Savard (CBJ)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (EDM) 21:54 0 0 0 +1 0 2 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies