Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Doana frustruje zranenie, ktoré ho oberá o posledné zápasy

Arizone sa zo zranenia vrátil Alex Burmistrov a blízko k návratu je aj Kevin Connauton. U jedného hráča sa však stále vyčkáva. Ide o kapitána Shanea Doana, ktorého aktuálna situácia neteší.

Štyridsaťročný útočník nehral od 16. marca, keď v zápase proti Detroitu utrpel zranenie dolnej časti tela. Je to jeho prvá absencia v sezóne, no načasovanie nemohlo byť horšie. Je totiž možné, že Doan prichádza o šancu hrať v posledných dueloch kariéry.

„Je to skutočne, skutočne frustrujúce. Skutočne frustrujúce,“ povedal Doan pre AZ Central.

Doan absolvoval v sobotu dlhé korčuľovanie vo Washingtone a tréner Dave Tippett vtedy povedal, že lepšiu predstavu o jeho stave bude mať po nedeľnom tréningu v St. Louis. Doan sa doň však napokon nezapojil. V pondelok bol späť na ľade, ale významne blízko sa k návratu nepriblížil.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je realistom. Môžete hrať aj so zranením, ale nemôžete hrať, keď vás to bolí a neumožňuje vám to hrať na potrebnej úrovni. On to chápe. Môže ho to frustrovať, ale vie, že nedokáže byť tímu prínosom. Vyrovná sa s tým ako dobrý profesionál. Dúfajme, že sa vráti včas na to, aby si ešte v pár zápasoch zahral,“ poznamenal Tippett.

Tippett verí, že sa Doan v zápase ukáže ešte v tejto sezóne. Coyotes odohrajú ešte šesť zápasov a čas sa kráti. Pre Doana je to ťažké preto, že ešte nevie, či bude pokračovať v kariére aj po tejto sezóne.

„Momentálne sa viac koncentrujem na to, aby som bol späť zo zranenia. Ako hráč si však ste stále vedomý svojej budúcnosti a rozmýšľate o nej,“ priznal Doan, ktorý rozhodnutie nechá na leto. „Po sezóne budem zdravý a samozrejme, že sa porozprávam s vedením tímu a mojou rodinou. Od toho sa odrazíme.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies