Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tréner Wild: Sériu chceme vrátiť na domáci ľad

Hokejisti Minnesoty Wild odohrali najlepšiu základnú časť v histórii klubu. Získali 106 bodov a v Centrálnej divízii skončili na druhom mieste. Pred štvrťfinálovou sériou so St. Louis Blues boli miernymi favoritmi, no teraz im hrozí vypadnutie.

„Je náročné ocitnúť sa v takejto situácii. A najmä po tom, akú sme odohrali základnú časť. Musíme nájsť spôsob, ako vyhrať štvrtý zápas,“ uviedol webu NHL útočník Minnesoty Eric Staal.

Klub zo St. Paul zaznamenal v troch zápasoch len tri góly. A to najmä vďaka brankárovi St. Louis Jakovi Allenovi. Ten si doteraz pripísal 114 zákrokov, z toho 51 v úvodnom stretnutí.

„Hrali sme dobre, ale nevyužili sme šance. V niektorých častiach hry sme mohli byť lepší, ale moji hráči sa nevzdávajú. Nejde nám to, ale chceme vrátiť sériu domov,“ hovoril tréner Wild Bruce Boudreau.

Článok pokračuje pod reklamou

Minnesota využila doposiaľ len jednu presilovku, hoci súpera prestrieľala 117:79. Brankárovi St. Louis však pomáhajú aj hráči pred ním, ktorí blokujú strely. V nedeľnom stretnutí zaznamenali Blues až 23 blokov.

Štvrtý zápas je na programe v stredu na ľade St.Louis.

„Všetko, čo teraz môžeme urobiť, je, že sa pripravíme na ďalší duel a na ľad vyjdeme ešte hladnejší ako naposledy,“ povedal útočník Minnesoty Charlie Coyle.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies