Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Sekera verí, že sa Oilers z krutej prehry poučia

Jozef Struhár  
20.04.2017

Slovenský obranca tímu Edmonton Oilers, Andrej Sekera, je pred piatym zápasom série proti San Jose Sharks naladený pozitívne. Verí, že náladu v šatni nezmenila ani vysoká prehra 0:7 z predošlého duelu.

Kanadský tím vstúpil do série proti minuloročnému finalistovi tesnou prehrou po predĺžení. Následne však vyhral na nulu ďalšie dva zápasy, vrátane prvého v Kalifornii. Ten druhý skončil nečakaným debaklom.

Aj ten však môže byť v zostávajúcom priebehu série cenný – môžu sa z neho Olejári poučiť a využiť ako motiváciu do kľúčových zápasov série. Ten prvý sa odohrá už vo štvrtok na ľade Rogers Place.

„V každom zápase sa pre vás nájde nejaká lekcia, hlavne v takýchto stretnutiach. Dobrá vec je, že to bolo v druhom zápase u nich, teraz pôjdeme domov a bude to skutočne o tom, kto vyhrá túto trojzápasovú minisériu,“ povedal Sekera pre AP.

„Myslím si, že budeme v poriadku. Rozprávali sme sa už o tom v šatni a aj na hoteli počas večere. Predebatovali sme to. Z takýchto zápasov sa len musíte poučiť, zabudnúť na ne a pohnúť sa ďalej.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies