Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Sklamaní Canadiens uznali: Neboli sme dostatočne dobrí

Jozef Struhár  
23.04.2017

Tím Montreal Canadiens sa nevyhováral. V sobotu mal šancu vyrovnať stav série proti Rangers, no nehral dostatočne dobre a po prehre 1:3 sa rozlúčil aj s bojmi o Stanleyho pohár. Zotrval v nich šesť zápasov.

„Neboli sme dostatočne dobrí, a preto sme prehrali. Potrebovali sme toho ukázať viac,“ poznamenal pre AP tréner Claude Julien. „Určite to bola dnes premárnená príležitosť,“ doplnil kapitán Max Pacioretty, ktorého tím viedol v zápase 1:0.

Lepší vstup do série mali Rangers, no Canadiens sa dvoma výhrami po sebe podarilo stav zvrátiť. Potom však prehrali trikrát po sebe a všetkým nádejám bol koniec. V piatom zápase dokonca prišli o vedenie dvakrát predtým, ako o osude duelu rozhodlo predĺženie.

„Táto séria bola vyrovnaná. Oni nakoniec strelili viac gólov ako my. Na rozdiel od nás využili väčšinu svojich gólových šancí,“ povedal Julien.

Článok pokračuje pod reklamou

Canadiens vlani nepostúpili do play-off, no v lete urobili zmeny, ktoré mali pomôcť k návratu do vyraďovacích bojov. Tento cieľ sa splniť podarilo, ale nebola to hlavná ambícia. Preto nemohli hráči po vypadnutí nájsť veľa slov. Ani tento rok Stanleyho pohár realitou nebude.

„Je to trpké sklamanie,“ povzdychol si brankár Carey Price. „V celej sérii nám chýbalo šťastie. Mysleli sme si, že by sme mohli ísť ďalej.“

Montreal v lete angažoval Alexa Radulova a z Nashvillu získal Sheu Webera. Price bol zdravý a tím ovládol Atlantickú divíziu. Vo februári došlo k trénerskej zmene – Michela Therriana nahradil Julien. V následnom období prehrali „Habs“ 25 zo 43 zápasov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies