Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
1
VGK
2
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Senators dúfajú, že sa im vo štvrtok vrátia do hry dvaja hráči

Jozef Struhár  
26.04.2017

V tíme Ottawa Senators dúfajú, že budú na otvárací zápas série druhého kola play-off proti New York Rangers pripravení aj dvaja zranení hráči, útočník Tom Pyatt a obranca Mark Borowiecki. Duel sa odohrá vo štvrtok.

Tridsaťročný Pyatt vynechal posledné dva zápasy série proti Bostonu pre zranenia v dolnej i hornej časti tela. Hlavný tréner Guy Boucher v utorok povedal, že to v hornej časti tela je už v poriadku, no ešte stále sú problémy s dolnou časťou tela, a preto je štvrtkový návrat otázny.

O tri roky mladší Borowiecki nehral od druhého zápasu prvého kola pre zranenie v dolnej časti tela. S tímom však už korčuľuje a vyzerá to tak, že je na návrat pripravený. „Dúfame, že pripravení budú na štvrtok všetci,“ podotkol Boucher pre TSN.

Už bez problémov by mal hrať Erik Karlsson, ktorý netypicky odhalil svoje zranenie ešte pred skončením ročníka. Po sérii prvého kola prezradil, že mal dve vlásočnicové fraktúry v chodidle.

Boucher v utorok uistil, že zranenie je už zahojené. „Preto to povedal. Už je dokonale zdravý,“ dodal tréner.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies