Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Juniori

Černák bude bojovať o účasť na Memorial Cupe. Šance má dobré

V nedeľu sa vo všetkých troch juniorských ligách z CHL skončilo tretie kolo play-off. V OHL, QMJHL i WHL sa tak už dočkáme len finálových sérií. O ligový titul a postup do bojov o Memorial Cup bude pritom bojovať aj slovenský obranca Erik Černák.

OHL

Černákovo Erie vyhralo základnú časť a už len jedna séria ho delí od naplnenia hlavného cieľa. V semifinále vyradilo v šiestich zápasoch Owen Sounds. Slovenský obranca si v sérii pripísal len jednu asistenciu a po 17 dueloch má na konte osem bodov (1+7). Jeho spoluhráč Alex DeBrincat je s 31 bodmi (9+22) najproduktívnejším hráčom play-off. To bude pre Otters pokračovať sériou proti Mississauge, ktorá v treťom kole sfúkla v štyroch dueloch Peterborough. V play-off zaváhala len trikrát. Erie prehralo o dva zápasy viac, no vo vzájomných zápasoch v základnej časti dominovalo – vyhralo všetky štyri so skóre 23:7. Finálová séria odštartuje v piatok.

Finálová séria:
Erie – Mississauga

QMJHL

Vo finále QMJHL uvidíme víťaza základnej časti Saint John, ktorý v semifinále vyradil v šiestich zápasoch Chicoutimi. Jeho súperom bude Blainville-Boisbriand, ktoré potrebovalo o zápas menej na vyradenie Charlottetownu. Oba tímy vyhrali v základnej časti po jednom vzájomnom súboji. Do finále, ktoré odštartuje v sobotu, vstúpi ako najproduktívnejší hráč play-off Alex Barre-Boulet, ktorý v drese nižšie nasadeného tímu nazbieral 29 bodov (14+15) v 16 dueloch. Najproduktívnejším hráčom papierového favorita je s 22 bodmi Joseph Mathieu.

Článok pokračuje pod reklamou

Finálová séria:
Saint John – Blainville-Boisbriand

WHL

Aj finále WHL sa začne v sobotu. Stretnú sa v ňom tímy, ktoré na seba v základnej časti narazili len raz – z výhry 6:3 sa tešila Regina, ktorá do finále postúpila po šesťzápasovej bitke s Lethbridge. Šesť zápasov potreboval na postup aj Seattle, ktorý vyradil Kelownu. Doteraz v play-off prehral len dva zápasy, kým víťaz základnej časti päť. Momentálne je lídrom bodovania play-off Reig Gardiner z Kelowny, ktorý nazbieral 28 bodov (15+13) v 17 dueloch. Z finalistov je na tom najlepšie Sam Steel z Reginy. S 24 bodmi je štvrtý.

Finálová séria:
Regina – Seattle

Víťazí líg sa kvalifikujú na turnaj Memorial Cup 2017, ktorý sa od 19. mája uskutoční v ontárijskom Windsore. Domáci tím Spitfires má ako organizátor účasť garantovanú.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies