Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

AHL

AHL už dnes pokračuje 2. kolom play-off. Cehlárikov štart je otázny

V utorok sa odohrali posledné dva zápasy prvého kola play-off nižšej AHL a už v stredu budú boje o Calderov pohár pokračovať druhým kolom. Aj v ňom bude Slovensko zastupovať Peter Cehlárik.

Cehlárik, ktorý pre zranenie hornej časti tela nedohral sériu prvého kola, zaznamenal v doterajšom priebehu play-off jednu asistenciu. Odohral však iba dva zápasy.

Jeho Providence odohrá otvárací zápas série proti Hershey až v sobotu. Momentálne nie je známe, či bude žilinský rodák v stave, ktorý by mu štart umožnil.

Jeho spoluhráči patria medzi individuálnych lídrov prvého kola. Zane McIntyre patrí medzi najlepších brankárov, ktorým s 95,2% úspešnosťou kraľuje torontský Kasimir Kaskisuo. Danton Heinen je zase druhým najproduktívnejším hráčom po Ryanovi Carpenterovi zo San Jose.

Článok pokračuje pod reklamou

P Meno (tím) Z G A B TM
1. Ryan Carpenter (San Jose) 5 4 3 7 2
2. Danton Heinen (Providence) 5 4 2 6 0
3. Nic Kerdiles (San Diego) 5 3 3 6 4
...
173. Peter Cehlárik (Providence) 2 0 1 1 2

P Meno (tím) Z GAA %Úsp ČK
1. Kasimir Kaskisuo (Toronto) 3 0,96 95,2% 0
2. Jhonas Enroth (San Diego) 5 1,82 94,5% 0
3. Zane McIntyre (Providence) 5 2,35 93,6% 0

Traja zo štyroch divíznych šampiónov postúpili do druhého kola. Výnimkou je len víťaz základnej časti, Wilkes-Barre/Scranton, ktorý v piatich zápasoch podľahol Providence. To v druhom kole narazí na spomínané Hershey, ktoré v piatich zápasoch vyradilo Lehigh Valley.

V druhej sérii si to medzi sebou rozdajú víťazi Severnej divízie, Syracuse a Toronto. Oba tímy svojich súperov, St. John's a Albany, v prvom kole vyradili v štyroch dueloch.

V Západnej konferencii postupovali všetky nasadené tímy. Najhladšiu sériu má za sebou Grand Rapids, ktoré potrebovalo len tri zápasy na postup cez Milwaukee. Teraz bude čeliť Chicagu, ktoré vyradilo v piatich dueloch Charlotte.

Zo štyroch tímov Pacifickej divízie si to v divíznom finále rozdajú najvyššie nasadené mužstvá San Jose a San Diega. Obe potrebovali až päť zápasov na vyradenie Stocktonu, resp. Ontaria.

Série 2. kola play-off AHL

Východná konferencia
Hershey Bears (A3) – Providence Bruins (A4)
Syracuse Crunch (S1) – Toronto Marlies (S2)

Západná konferencia
Chicago Wolves (C1) – Grand Rapids Griffins (C2)
San Jose Barracuda (P1) – San Diego Gulls (P2)

Kým série v prvom kole sa hrali na tri víťazné zápasy, od druhého kola sa série hrajú na štyri víťazné zápasy.

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies