Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Reprezentácia

Ovečkin ani McDavid na MS nejdú, Lundqvist áno

Po skončení druhého kola tohtoročného play-off NHL sa uvoľnili ďalší hráči, ktorí môžu pomôcť svojim krajinám na MS 2017 v Paríži a Kolíne nad Rýnom. Niekoľko hviezd vo štvrtok potvrdilo účasť, no niekoľkí ju aj zamietli.

Ovečkin je zranený, no Rusi sa posíl dočkajú

Rusko nemôže počítať so službami kapitána Washingtonu Alexa Ovečkina, ktorý dohrával play-off so zranením dolnej časti tela, pre ktoré mu museli doktori pichať injekcie proti bolesti. Vo štvrtok o tom informovala Ruská hokejová federácia.

Moskovský rodák chcel pomôcť svojej krajine na majstrovstvách sveta, ale keďže by nebol v stopercentnom stave, radšej účasť na turnaji odmietol, aby nesklamal svojich krajanov nedostatočnými výkonmi.

Kým Ovečkin ruskú reprezentáciu neposilní, z Washingtonu sa k nej pridajú jeho dvaja krajania, útočník Jevgenij Kuznecov a obranca Dmitrij Orlov.

Článok pokračuje pod reklamou

McDavida na turnaji neuvidíme, Draisaitla áno

S play-off sa rozlúčil aj Edmonton, ktorý na svetovom šampionáte nebude reprezentovať najväčšia hviezda, kanadský útočník Connor McDavid. O jeho neúčasti informoval Darren Dreger z televízie TSN. O žiadnom zranení však nebola reč.

McDavidov spoluhráč Leon Draisaitl dohral sezónu v dobrom zdravotnom stave, a tak sa rozhodol posilniť reprezentáciu Nemecka. Bolo by prekvapivé, ak by tak neurobil, keďže sa turnaj hrá v jeho krajine. Tá sa môže tešiť na veľkú posilu – 21-ročný mladík zaznamenal 77 bodov v 82 dueloch a v play-off hral v dobrej forme.

Na turnaj prídu traja „Jazdci“, Švédi sa tešia na Lundqvista

Victor Fasth a Eddie Läck boli brankárskym tandemom Švédska na tohtoročných Majstrovstvách sveta, no všetko sa teraz mení. Šance na úspech tímu zvýši Henrik Lundqvist, opora vyradeného New York Rangers.

Lundqvist mal poslabšiu základnú časť vzhľadom na jeho štandardy, keď zaznamenal 91% úspešnosť zákrokov. V play-off však svoju hru vystupňoval a zaznamenal 92,7% úspešnosť zákrokov.

Z jeho newyorských spoluhráčov na turnaj odcestujú aj útočník Kevin Hayes a obranca Brady Skjei, ktorí sa pripoja k reprezentácii Spojených štátov amerických.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies