Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Penguins top favoritom na Stanley Cup, Getzlaf na Conn Smythe Trophy

Aj pred tretím kolom prišli bookmakeri z renomovanej stávkovej kancelárie Bodog s aktualizovaným zoznamom favoritov na Stanleyho pohár a Trofej Conna Smytha, ktorá sa udeľuje najužitočnejšiemu hráčovi play-off.

Najväčšie šance na titul spomedzi zostávajúcich štyroch tímov má Pittsburgh s kurzom 8/5. Jeho súper, Ottawa, má šance najnižšie – 11/2. Séria medzi Anaheimom a Nashvillom bude vyrovnaná aj podľa stávkovej kancelárie. Oba tímy majú rovnaké šance na celkový triumf – 11/4.

Každý tím má svojho zástupcu v boji o Trofej Conna Smythea. Najväčšími favoritmi sú dvaja hviezdni útočníci, Ryan Getzlaf z Anaheimu a Jevgenij Malkin z Pittsburghu. Obaja majú kurz 5/1. Tretí je s kurzom 11/2 brankár Nashvillu Pekka Rinne a štvrtý s kurzom 13/2 obranca Ottawy Erik Karlsson.

Svojho favorita na ocenenie pre najužitočnejšieho hráča play-off zvolil aj panel odborníkov z oficiálnej stránky NHL: 10 z 12 by cenu odovzdali Karlssonovi (33 bodov), zvyšní dvaja Getzlafovi (16 bodov). Ďalšie poradie na základe bodovania bolo: Rinne (13), brankár Pittsburghu Marc-Andre Fleury (8), Malkin (1) a obranca Nashvillu Ryan Ellis (1).

Väčšina týchto odborníkov verí, že vo finále sa stretnú Pittsburgh s Nashvillom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies