Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Panthers zamestnali Prongera vo svojom manažmente

Tím Florida Panthers získal cennú posilu do svojho manažmentu. Vo štvrtok vymenoval legendárneho obrancu Chrisa Prongera za nového hlavného poradcu riaditeľa Oddelenia hokejových operácií.

Štyridsaťdvaročný člen Hokejovej siene slávy pôsobil od roku 2014 v ligovom Oddelení hráčskej bezpečnosti. Draftová dvojka z roku 1993 odohrala v NHL 1167 zápasov so ziskom 698 bodov v dresoch piatich tímov. Hráčsku kariéru ukončila 19. novembra 2011.

„Chris je po troch rokoch v Oddelení hráčskej bezpečnosti pripravený na novú, zodpovednejšiu úlohu. Bol jedným z najdominantnejších obrancov svojej éry a jeho víťazná mentalita i bohaté hokejové znalosti budú pre nás veľkým prínosom. Sme nadšení, že sa rozhodol pripojiť sa k nám,“ vyhlásil generálny manažér Dale Tallon pre klubový web.

Rodák z Ontária získal v roku 2000 Norissovu i Hartovu trofej, päťkrát si zahral v Zápase hviezd a v roku 2007 vyhral Stanley Cup s Anaheimom. S Kanadou sa stal dvojnásobným olympijským víťazom i majstrom sveta. NHL ho zaradila do zoznamu 100 najväčších legiend vo svojej histórii.

„Teším sa na príležitosť pracovať a učiť sa od takého manažéra, akým je Dale. Pokúsim sa urobiť všetko preto, aby som pomohol Panthers vyhrať jedného dňa Stanley Cup,“ povedal Pronger.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies