Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Lightning predĺžili spoluprácu s českým obrancom

Tím Tampa Bay Lightning si v pondelok zaistil služby českého obrancu Andreja Šustra na ďalší rok. Finančne si v ňom polepší o pol milióna amerických dolárov.

Dvadsaťšesťročný rodák z Plzne je na konci dvojročnej zmluvy, ktorá mu zabezpečovala príjem 1,45 milióna dolárov ročne. V budúcej sezóne, jeho piatej v NHL, však zarobí už 1,95 milióna. Po vypršaní kontraktu sa o rok bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom.

Robustný zadák si v ostatnom ročníku vytvoril osobné maximum s 80 odohranými zápasmi, čo bolo najviac v tíme na jeho poste spolu s Braydonom Coburnom. V počte asistencií (11) i bodov (14) mu patrilo tretie miesto medzi obrancami Lightning.

Šustr má za sebou 275 zápasov v NHL so ziskom 56 bodov a 123 trestných minút. Absolvoval aj 46 duelov v play-off. Všetky odohral za floridský tím, ktorému sa upísal ako nedraftovaný voľný hráč v roku 2013. Pred dvomi rokmi si s ním zahral vo finále Stanleyho pohára.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies