Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Správy z NHL

Flames dokážu do troch rokov niečo veľké, verí Gaudreau

Americký útočník Johnny Gaudreau verí, že jeho tím Calgary Flames má pred sebou časové okno, počas ktorého by mohol dokázať niečo špeciálne. Uviedol to pre oficiálnu ligovú stránku.

„Myslím si, že máme pred sebou tri skvelé roky. Skutočne sa na tie tri nasledujúce roky teším,“ povedal Gaudreau.

Dvadsaťtriročný rodák z New Jersey si vybral tri roky, pretože väčšina kľúčových hráčov Flames je pod zmluvou na nasledujúce dve až štyri sezóny, vrátane obrancov Travisa Hamonica či Michaela Stonea.

„Keď sa pozriete na množstvo kontraktov v našom tíme, veľa z nich sa končí o dva alebo tri roky, takže to je naše okno, počas ktorého môžeme dokázať niečo dosť veľké,“ skonštatoval Gaudreau.

Článok pokračuje pod reklamou

„Kto vie, ak dokážeme niečo skvelé v nasledujúcich troch rokoch, možno chlapci budú chcieť za nás hrať aj naďalej a budeme v tom môcť pokračovať. Myslím si, že ideme správnym smerom.“

Gaudreau je optimistický po letných ťahoch generálneho manažéra a po sezóne, v ktorej neboli očakávania veľké, no napriek tomu sa Flames prebojovali do play-off. Po Zápase hviezd mali pritom bilanciu 20-9-1. Dokopy nazbierali 94 bodov, o 17 viac ako v sezóne predtým.

„Bol to obrovský skok. Bojovali sme počas celej sezóny. Vyhrávali sme ako tím. Mali sme potom dobré obdobie, počas ktorého sme hrali dobrý hokej a porážali dobré tímy. V play-off sa nám nedarilo tak ako sme chceli, ale skutočne sa teším na budúcu sezónu. V tej minulej sme sa toho naučili veľa,“ dodal Gaudreau.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies