Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Chayka: Ekman-Larsson bude naším ťahúňom

Generálny manažér tímu Arizona Coyotes John Chayka urobil v lete niekoľko zmien, aby zvýšil konkurencieschopnosť svojho mužstva. Aj on si však uvedomuje, že veľa bude záležať od potenciálneho kapitána a kľúčového obrancu Olivera Ekman-Larsssona.

„Máme tu menší reštart, ale myslím si, že máme dobré jadro mladých hráčov, ktorých bude viesť Oliver Ekman-Larsson. Bude nás ťahať vpred. Môžete zájsť len tak ďaleko, kam vás dotiahnu vaši najlepší hráči,“ poznamenal Chayka pre ligový web.

Najmladší generálny manažér histórie profesionálneho športu v Severnej Amerike sa v priebehu posledných pár mesiacov snažil posilniť svoj tím na každom poste tak, aby sa po piatich horších sezónach klub opäť odrazil hore. Za najväčšiu posilu možno pritom považovať obrancu Niklasa Hjalmarssona.

„Nik je hráčom, ktorý sem príde a môže byť obrancom pre prvý pár, v ktorom by hral s Oliverom. Ako som už povedal, pôjdeme len tak ďaleko, ako nás bude schopný doviesť. Bude potrebovať podporu, bude potrebovať pomoc. Myslíme si, že Nik to pre neho môže urobiť,“ povedal Chayka.

Ekman-Larsson má 26 rokov a už teraz je jedným z najlepších ofenzívnych obrancov v NHL. V piatich zo siedmich sezón, ktoré odohral v súťaží, zaznamenal minimálne 30 bodov. V novej sezóne sa bude pokúšať doviesť svoje mužstvo do play-off, v ktorom nebolo od roku 2012.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies