Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ovečkin stále dúfa, že sa zúčastní Olympiády

Alexander Ovečkin aj napriek postoju Národnej hokejovej ligy stále dúfa, že bude môcť reprezentovať Rusko na Zimných olympijských hrách 2018, ktoré sa uskutočnia v juhokórejskom Pjongčangu.

oveckin

NHL v pondelok informovala, že sa olympiády nezúčastnia hráči pod zmluvou NHL, vrátane tých, ktorí hrajú v nižšej AHL či ECHL. Výnimku tvoria len tí, ktorí pôsobia v Európe alebo v juniorskej lige. Ovečkin má medzitým ešte štyri roky vo svojej zmluve s Washingtonom.

A kým taký majiteľ Ottawy Eugene Melnyk povedal, že svojich hráčov na turnaj nepustí, majiteľ Capitals Ted Leonsis už viackrát povedal, že v účasti na olympiáde svojim hviezdam brániť nebude. Ak však nezasiahne liga.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dúfame, že nám bude povolené zúčastniť sa olympiády. Stále je tam šanca,“ povedal Ovečkin pre Sport-Express.

Komisár NHL Gary Bettman sa doteraz nechcel zaoberať hráčmi ako Ovečkin, ktorí avizovali, že na turnaj pôjdu aj napriek ligovému rozhodnutiu. Majiteľ Capitals už pritom povedal, že by riskol aj trest zo strany súťaže, aby vyhovel kapitánovi jeho mužstva.

„Olympiáda je mimoriadne cenná pre Alexa a jeho rodinu. Zaviazal som sa im, že budem vždy robiť to, čo je v najlepšom záujme Alexa. Povedal som to pred 10 rokmi, poviem to aj dnes: ak je pre Alexa Ovečkina skutočne dôležité reprezentovať svoju krajinu, podporím ho. Čo najhoršie by sa mohlo stať? Dostaneme pokutu alebo niečo podobné. Dúfam, že k tomu nedôjde, no musím si stáť za svojím kapitánom a aj budem,“ povedal ešte v októbri.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies