Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Lehterä: Výmena do Philadelphie bude pre mňa dobrá

Jori Lehterä bol počas vstupného draftu NHL vo Fínsku. Až s odstupom niekoľkých hodín sa dozvedel, že bol vymenený zo St. Louis do Philadelphie, z čoho mal rozpačité pocity – dobré aj zlé.

„Vôbec som o tom nevedel. Moja žena do mňa štuchla a povedala: Hej, v budúcej sezóne budeš hrať vo Philadelphii. Bolo tam veľa emócií – dobrých aj zlých,“ priznal Lehterä, ktorému to manželka Lotta oznámila, keď ešte ležal ráno v posteli.

Zlé pocity mali spočiatku navrch, ale časom začali prevládať tie dobré. Po troch rokoch v St. Louis a po ťažkom období, ktoré mu prinieslo otras mozgu i pokles produktivity, bude mať novú šancu ukázať, čo v ňom skutočne je.

„Vôbec neviem, prečo ma Blues vymenili, ale myslím si, že je to pre mňa lepšie, takže mi skutočne nezáleží na dôvode. Je to jednoducho obchodná stránka hokeja,“ povedal Lehterä pre St. Louis Post-Dispatch.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je vždy ťažké opúšťať tím, keď poznáte všetkých hráčov a mesto. Z hokejového pohľadu to však pre mňa bude dobré. Na konci som nehral veľmi dobre, ale myslím si, že tento nový začiatok mi skutočne prospeje.“

Lehterä sa teší na Philadelphiu, ktorú už stihol navštíviť a ktorá sa mu zapáčila. Páči sa mu aj mladé mužstvo, do ktorého sa mu bude pripájať o niečo jednoduchšie, keďže do klubu prichádza aj brankár Brian Elliott, s ktorým pôsobil v St. Louis.

„Oh, to bude zábava, neviem sa dočkať toho, keď ho znova stretnem. Pamätám sa, aký dobrý brankár to bol, takže bude skutočne dobré, že ho tam budeme mať,“ dodal tridsaťjedenročný Fín.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies