Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Johnson už nechce zažiť sezónu bez play-off

V minulej sezóne si tím Tampa Bay Lightning nezahral v play-off. Stalo sa tak po prvýkrát od roku 2013 a útočník Tyler Johnson verí, že sa to tak skoro už nezopakuje.

„Je to niečo, čo by som už nechcel znova zažiť,“ poznamenal pre Tampa Bay Times.

Johnson, ktorý v lete podpísal nový sedemročný kontrakt za 35 miliónov dolárov, mal v posledných pár rokoch zdravotné problémy. Krátko pred začiatkom tréningových kempov sa cíti „desaťkrát lepšie“ ako presne pred rokom. V tomto smere tak poslúžila aj absencia v play-off.

„Zranenia sa stávajú, keď je vaše telo unavené, a to sa vlastne stalo aj mne. Niekedy je to nejaká nešťastná udalosť, ale veľakrát je to únavou. Bolo fajn mať takú pauzu na oddych. Nikdy predtým som to nezažil. Nakoniec sú však takéto leta dlhé až príliš. Radšej by som ich nemal,“ uviedol Johnson.

Tampa Bay sa v rokoch 2015 a 2016 dostala v bojoch o Stanleyho pohár ďaleko a vlani jej chýbal jediný bod k tomu, aby si v nich zahrala opäť. Zranenia však nesužovali len Johnsona či Stevena Stamkosa. Aj preto by mohlo dlhé leto pomôcť znova vrátiť tím medzi favoritov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies