Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Karlsson by nemusel hrať skôr ako v novembri

Hviezdny obranca Erik Karlsson ešte stále nemôže nosiť uzavretú obuv, nie to ešte, aby korčuľoval. Jeho návrat po operácii chodidla by teda tak skoro prísť nemusel. Hovorí sa už dokonca o novembrovom návrate.

„Uistím sa, že to nebude niečo, čo ma bude ovplyvňovať v budúcnosti. Budem hrať, keď budem v 100% poriadku, nezáleží na tom, či to bude v októbri alebo novembri. Chcem sa vrátiť v 100% stave, aby som nemusel zápasiť s problémami ďalšie dva alebo tri roky,“ poznamenal Karlsson pre CP.

Ak by sa Karlsson nevrátil do akcie skôr ako začiatkom novembra, mohol by vynechať takmer 15 zápasov. V októbri ich tím odohrá 12 a na začiatku novembra, pred 15. duelom, bude mať dlhšie voľno, po ktorom nasledujú dva domáce zápasy vhodné pre potenciálny návrat. Najskôr sa však musí vrátiť na ľad.

„Očividne som ešte nezačal korčuľovať a neviem, kedy začnem. Pravdepodobne v nasledujúcich dvoch, troch týždňoch. Bude to závisieť od toho, ako na tom budem. Celkovo sa však neobávam toho, kde momentálne som a ako to teraz vyzerá. Ide to v podstate tak, ako sa čakalo,“ povedal Karlsson, ktorý bude potom potrebovať minimálne ďalšie dva týždne, aby sa dostal korčuľovaním do formy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies