Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Gáborík nepôjde s Kings do Číny. Stihne otvárací zápas?

Slovenský útočník v službách Los Angeles Kings, Marián Gáborík, nepocestuje so zvyškom mužstva do Číny, kde klub 21. a 23. septembra odohrá dva prípravné zápasy proti Canucks. Informoval o tom tréner John Stevens.

Tridsaťpäťročný trenčiansky rodák zostane v Kalifornii, aby sa plne koncentroval na zotavovanie z operácie ľavého kolena, ktoré sa už dostalo do toho bodu, že môže individuálne korčuľovať.

„Do Číny nepôjde. Zostane tu a bude pokračovať v rehabilitáciách, aby aj naďalej robil pokroky v zotavovaní. Dnes už o siedmej ráno sám korčuľoval a v korčuľovaní bude pokračovať,“ povedal Stevens pre klubový web.

„Sme spokojní s pokrokmi, ktoré robí. Korčuľuje a už sa zapojil aj do niekoľkých (neformálnych) tréningov, bezkontaktne. Silnie a je blízko k bodu, keď by mohol byť zahrnutý do tréningov, aby mohol získať naspäť svoj zápasový rytmus.“

Gáborík mal podľa prognóz vynechať tréningový kemp a na tom sa nič nezmenilo. Otázne už len zostáva, či stihne otvárací duel sezóny. Ten Kings odohrajú 5. októbra na domácom ľade proti Philadelphii.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies