Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Halák a Miller ukázali svoje nové masky + video

Slovenský brankár Jaroslav Halák z tímu New York Islanders i americký gólman Ryan Miller z tímu Anaheim Ducks odhalili na začiatku tréningového kempu svoje nové masky.

Halák nezabudol ani na rodnú zem

Na novej maske Haláka nájdeme stenu a po bokoch dominantné logo klubu. Na modrom podklade sú však zaujímavé detaily – na jednej strane Brooklynský most a na druhej Most SNP v spoločnosti Bratislavského hradu a Dómu sv. Martina. Pod maskou nájdeme číslo 41 a dve menej nápadné logá tímu.

Autorom masky bol opäť Švéd David Gunnarsson.

Jaroslav Halak's new mask is a true Storyteller mask📕. A creation which pays tribute to his origin of the Slovakian city Bratislava🇸🇰❤ on one side of the mask, and his current home of New York🇺🇸❤ on the other side. When you come closer🔍 you will enter the story and you will find the skyline of Bratislava🌆, with the famous bridge and also the castle🏰. You will also find Brooklyn bridge🌉 to symbolize his new home. It is all surrounded with brickwalls all over the mask as a tribute to the New York City street life🏙. And just as usual all the DaveArt Trademark Super FX✨ is unleashed all over the story❤. #jaroslavhalak @ny_islanders #nhl #DaveArt @nhl #DaveArtTheCradleOfCreativity #DaveArtTheStoryteller #DaveArtTheMaskNerd 🤓

Príspevok, ktorý zdieľa David Gunnarsson (@davidofdaveart),


Miller vsadil na efektnú jednoduchosť

Millerova maska pochádza z dielne Bishop Designs. Je na nej obrovská agresívna hlava káčera nosiaceho masku. Fanúšikom kalifornského tímu sa snažil zaimponovať aj zadnou časťou masky, na ktorej je možné pozorovať pláž s palmami pri západe slnka. Motív dopĺňajú siluety jeho manželky Noureen DeWilf, syna Bodhiho a rodinného psa.


Páčia sa vám?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies