Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Canadiens si myslia, že by Hemský mohol milo prekvapiť

Boli časy, keď český útočník Aleš Hemský zbieral takmer bod na zápas. Jeho časté zdravotné problémy však spôsobili, že má od toho v súčasnosti ďaleko. Napriek tomu jeho nový tím, Montreal Canadiens, verí, že ešte mnohých milo prekvapí.

Dôvody na optimizmus dal aj nedeľný modelový zápas Canadiens, v ktorom hneď pri prvom striedaní donútil Karla Alznera k strate puku a následne takmer prekonal Careyho Pricea. Následne jasne ukázal ešte v dvoch či troch prípadoch svoje kvality na oboch koncoch ľadu.

Síce jeho výkon sprevádzali aj striedania, pri ktorých sa zdal byť pomalý a občas jeho prihrávky nenašli adresáta, inak to bol veľmi dobrý výkon vzhľadom na to, že v minulej sezóne zažil polročné zotavovanie z operácie bedra.

„Práve teraz je vo veľmi dobrej forme. Myslíme si, že by mohol byť milým prekvapením. Ak by sa tak stalo, ohromne by nám to pomohlo – potrebujeme krídelníkov, ktorí sú schopní byť takí produktívni ako je on,“ povedal tréner Claude Julien pre CP.

To, že tím tridsaťštyriročnému Hemskému verí, doložil aj fakt, že vo svojom prvom modelovom zápase tvoril útok s Maxom Paciorettym a Jonathanom Drouinom.

„Je rozumný. Nevidíte ho vôbec panikáriť. Videl som to už vtedy, keď som proti nemu hral. Keď má puk, hrá s nim rozvážne a snaží sa tvoriť hru. Je to veľmi rozumný hokejista. Myslím si, že je aj veľmi šikovný. V minulosti ho poznačili zranenia, ale určite bolo vidno, že ruky ešte stále má. Zatiaľ to bolo dobré,“ poznamenal Drouin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies