Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar asistoval, za Tampu hrali Budaj i Černák + video (príprava)

Druhá noc po sebe priniesla až desať prípravných zápasov NHL. Ako sa v nich darilo Slovákom? V akcii sa predstavili štyria, bodoval jeden. Zachytal si Peter Budaj.

Pittsburgh – Detroit 6:5 PP (0:1, 3:2, 2:2, 1:0)

Ako jediný sa zo Slovákov do bodovania zapísal Tomáš Tatar. Pripísal si sekundárnu asistenciu pri druhom góle Nyquista, ktorým vynútil v 59. minúte predĺženie. V ňom o výhre Pittsburghu 6:5 nad Detroitom rozhodol dvojbodový Schultz. Piatimi bodmi k triumfu prispel Guentzel – strelil gól a na štyri prihrával. Dva góly strelil Adam Johnson, jeden McKegg, Sheary zaznamenal gól a dve asistencie. Matt Murray urobil 19 zákrokov a prekonali ho Helm, Street a Nyquist. Jarryho z 15 striel premohli Lorito a Nyquist, ktorý zaznamenal aj dve asistencie. Howard (22/25) s McCollumom (9/12) nakombinovali 31 zákrokov. Tatar odohral 16 minút a 39 sekúnd, pričom si pripísal aj „mínusku“, dve trestné minúty a štyri strely.

Carolina – Tampa Bay 3:4 (1:1, 1:2, 1:1)

Do svojho prvého duelu v príprave zasiahol už aj Peter Budaj. Počas 40 minút čelil 20 strelám, z ktorých ho prekonali Wallmark a Derek Ryan. Najmä v úvode predviedol zopár výborných zákrokov. Leighton následne urobil 11 zákrokov a pokoril ho Aho. Ani tri góly v sieti Tampy však Caroline nestačili na víťazstvo. Lightning nakoniec triumfovali 4:3 vďaka presným zásahom Erneho, Tye McGinna, Sergačova a Katchouka. Z výhry sa tešil aj mladý obranca Erik Černák, ktorý bol s časom 20:27 druhým najvyťažovanejším hráčom tímu. Prezentoval sa až siedmimi bodyčekmi a pripísal si tri plusové body. V bráne Hurricanes sa vystriedali Ward (19/22) a Jeremy Smith (2/3).

Calgary – Vancouver 3:5 (3:1, 0:3, 0:1)

Svoj druhý prípravný zápas odohral Marek Hrivík, ktorý sa však ani teraz do bodovania nezapísal. Počas 12 minút a 39 sekúnd si pripísal mínusový bod a dva bodyčeky. Jeho Calgary podľahlo Vancouveru 3:5, hoci vďaka gólom Glassa, Lomberga a Jankowskiho viedlo po prvej tretine 3:1. Gilliesa z 23 striel prekonali Rodin, Boeser (4. gól v príprave), Goldobin a Virtanen, Parsonsa zo siedmich Chatfield. Demko, gólman víťazného mužstva, zastavil 23 striel.

Článok pokračuje pod reklamou

Philadelphia – Islanders 3:2 PP (0:1, 2:0, 0:1, 1:0)

Do Allentownu odcestoval aj Jaroslav Halák, ale celý zápas odchytal Christopher Gibson. Islanders v ňom viedli, no nakoniec podľahli Philadelphii 2:3 po predĺžení. V ňom skóroval Gostisbehere po prihrávke Patricka. Leier strelil dva presilovkové góly v druhej tretine. V bráne Flyers sa vystriedali Neuvirth a Irving. Obaja kapitulovali raz po góloch Barzala, resp. Leeho.

Islanders – Philadelphia 3:2 (1:1, 0:0, 2:1)

Oba tímy sa stretli aj v Brooklyne, kde sa tiež tešili z výhry 3:2 domáci, tentokrát po 60 minútach. O góly newyorského tímu sa postupne postarali Devon Toews, Boychuk a po prihrávke Eberleho skúsený Ladd. Greiss kapituloval raz z 18 striel, Gudlevskis raz z 10. Z hráčov Philadelphie skórovali Konecny a Brennan, ktorí otvorili i uzavreli skóre. Alex Lyon opustil duel s 26 zákrokmi. Mladý Slovák Matej Tomek dostal šancu robiť mu náhradníka.

Montreal – Washington 2:4 (0:2, 2:0, 0:2)

Smith-Pelly rozhodol šesť minút pred koncom o výhre Washingtonu 4:2 na ľade Montrealu. Hostia viedli 2:0 po prených zásahoch trojbodového Kuznecova a Vránu, o vyrovnanie sa postarali Hudon s Paciorettym.Wilson pridal poistku do prázdnej brány Canadiens, v ktorej sa vystiedali Price (8/10) s Lindgrenom (10/11). Tandem Capitals čelil spolu až 43 strelám – Copley inkasoval raz z 22 a Grubauer raz z 21. Prvé štyri góly zápasu padli v presilovkách.

Rangers – New Jersey 4:3 PP (1:0, 2:2, 0:1, 1:0)

Devils v Madison Square Garden trikrát zmazali náskok súpera, ale s Rangers prehrali 3:4. Rozhodol o tom Chytil, ktorý využil presilovku štyri sekundy pred koncom predĺženia. Na listine strelcov doplnil spoluhráčov Kevina Hayesa, Kreidera a Desharnaisa. Zuccarello získal dve prihrávky, Shattenkirk tri. Lundqvista prekonali z 13 striel Zacha s Gibbonsom, Georgieva zo zvyšných 16 iba Jimmy Hayes. Stafford dvakrát asistoval a v bráne hostí sa vystriedali Schneider (14/17) s Blackwoodom (11/12).

St. Louis – Columbus 3:2 PP (1:0, 1:2, 0:0, 1:0)

Tarasenko strelil dva presilovkové góly, pričom tým druhým zariadil v predĺžení domáci triumf St. Louis 3:2 nad Columbusom. Tretí pridal dvojbodový Jaden Schwartz vo vlastnom oslabení. Oba presné zásahy Blue Jackets zaznamenal Dalpe po asistenciách Milana a prekonal Allena ako jediný z 13 striel. V tretej tretine ho nahradil Husso, ktorý neinkasoval (9/9). Za hostí odchytal prvých 40 minút Thiesen (25/27) a zvyšok Kulbakov (8/9).

Winnipeg – Edmonton 1:4 (1:0, 0:3, 0:1)

Winnipeg v domácom dueli prestrieľal Edmonton 34:25, ale podľahol mu 1:4. Jeho jediný gól bol ten otvárací v presilovke z hokejky Ehlersa, ktorý prekonal Brossoita (13/14). Ellis už zastavil zvyšných 20 striel počas posledných 27 minút. Z jeho spoluhráčov skórovali dvojbodový Letestu, Khaira, trojbodový Jokinen a Yamamoto, pričom všetci prekonali Masona. Nugent-Hopkins trikrát asistoval.

Anaheim – Arizona 1:5 (1:1, 0:3, 0:1)

Keller s Fischerom zaznamenali po dva góly a asistenciu, čím doviedli Arizonu k hladkej výhre 5:1 v Anaheime. Zvyšný gól strelil dvojbodový Domi a Domingueho prekonal z 21 striel ako jediný Jones v presilovej hre. V tretej tretine ho nahradil Miska, ktorý čelil iba trom strelám. V bráne Ducks odchytal celý zápas Boyle, ktorý predviedol 26 zákrokov.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
P. Budaj (TBL) 18/20 (90%) - - - - - - -
E. Černák (TBL) 20:27 0 0 0 +3 0 2 7
T. Tatar (DET) 16:39 0 1 1 -1 2 4 1
M. Hrivík (CGY) 12:39  -1 



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies