Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Prvý čínsky zápas vyhralo Los Angeles + video

V čínskom Šanghaji sa dnes odohral historicky prvý zápas NHL. Išlo síce len o prípravu, ale diváci videli na ľade veľké mená oboch tímov. Z víťazstva sa nakoniec tešilo Los Angeles, ktoré porazilo Vancouver pomerom 5:2.

Los Angeles – Vancouver 5:2 (2:0, 1:1, 2:1)

Góly: 8. Kempe (Muzzin, Martinez), 16. Pearson, 22. Martinez (Toffoli, Muzzin), 57. Pearson (Carter), 60. Carter (Doughty)(PB) – 23. Baertschi (Hutton, Burmistrov), 53. Granlund

Vancouver hneď v úvode svojou aktivitou získal presilovku, ktorú však nevyužil. Naopak, Los Angeles sa prvá početná výhoda vydarila a už v ôsmej minúte otvoril skóre Adrian Kempe. Kings sa následne darilo podstatne viac a v zápase viedli už 3:0, keď v prvej tretine skóroval ešte Tanner Pearson z úniku a na začiatku druhej Alec Martinez. Pearson v záverečných minútach upravil stav na 4:2 a poistku do prázdnej brány pridal v poslednej minúte Jeff Carter. O góly Canucks sa postarali Sven Bärtschi v druhej a aktívny Markus Granlund v tretej dvadsaťminútovke. Tieto tretiny vyšli „kosatkám“ najlepšie.

Okrem Pearsona skončili viacbodoví aj jeho dvaja spoluhráči z obrany. Martinez ku gólu pridal dve asistencie a rovnaký počet ich mal na konte aj Jake Muzzin. Jonathan Quick urobil 31 zákrokov, Jacob Markström o deväť menej.

Článok pokračuje pod reklamou

Prvý gól v Číne, autor Adrian Kempe:

„Bol som samozrejme šťastný, že som prvým hráčom, ktorý skóroval. Mali sme dobrý začiatok a bola to dobrá strela, takže som bol rád,“ povedal dvadsaťjedenročný Kempe pre AP.

Highlighty:

„Náš výkon v prvej tretine sa mi nepáčil. Myslím si, že naša hra s pukom nebola dostatočne dobrá. Kings boli oproti nám lepší. Páčilo sa mi však, ako sme hrali v druhej a tretej tretine,“ poznamenal tréner Canucks Travis Green.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies