Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rocket Richard bude mať na konte o bod viac

Doteraz bolo u legendárneho útočníka Mauricea Richarda uvedených 965 bodov. Po novom však bude mať v štatistikách o bod viac. A nie je jediným hráčom, u ktorého v historickom bodovaní dôjde k zmene.

Štatistický tím NHL počas uplynulých šiestich rokov analyzoval štatistické sumáre zápasov z obdobia rokov 1917 až 1987 a narazil na viac ako 6 000 informácií, ktoré boli v štatistikách ignorované alebo vedené chybne.

Richardovi napríklad v historických štatistikách chýbala jedna asistencia. Zápis zo zápasu z 4. novembra 1945 bol písaný rukou a jeho autor si nedal na krasopise príliš záležať. Nakoniec sa zistilo, že asistencia na gól Toe Blakea nepatrila Emileovi Bouchardovi, ale Richardovi.

Tieto úpravy už v súčasnosti možno pozorovať aj v historických štatistikách uvedených na oficiálnej stránke ligy. Nová, aktualizovaná štatistická databáza NHL bola spustená minulý týždeň. Zahŕňa štatistiky z celej histórie a je základom pre vylepšenia, ktoré súťaž ešte len plánuje vykonať.

„Toto je len špička ľadovca. Prichádza ešte mnoho vecí. Teraz, keď máme všetky informácie, môžeme s nimi robiť veľa vecí,“ povedal hlavný štatistik Benny Ercolani pre CP.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies