Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Golden Knights sú otvorení k výmene ďalšieho obrancu

S blížiacou sa základnou časťou je čoraz zaujímavejšia situácia, ako bude vyzerať obrana Vegas Golden Knights. Je to zaujímavé preto, lebo nový tím NHL skončil po rozširovacom drafte s nadbytkom obrancov.

Momentálne má tím z Nevady v zostave až 11 „zadákov“, pričom len Shea Theodore môže byť poslaný do záložného tímu bez zapísania na waiver listinu nechránených hráčov. Aj preto môžeme od „Zlatých rytierov“ pred štartom ročníka očakávať ešte nejakú výmenu.

„Pravdepodobne musíme ešte niečo urobiť,“ skonštatoval generálny manažér George McPhee pre Sportsnet. „Včera som začal odpovedať na telefonáty, v ktorých tímy vyjadrili záujem o získanie obrancu. Chcel som si vziať trochu času, štyri zápasy, aby som hráčov trochu lepšie spoznal.“

Z 11 obrancov sa piati môžu stať po tejto sezóne neobmedzenými voľnými hráčmi (Jason Garrison, Luca Sbisa, Clayton Stoner, Brayden McNabb, Deryk Engelland) a ďalší traja obmedzenými (Jon Merrill, Colin Miller, Shea Theodore).

„Začíname o tom teraz diskutovať. V tomto okamihu je záujem pravdepodobne vymeniť ešte jedného obrancu,“ poznamenal McPhee.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies