Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Pánik sa tešil z výhry, Montreal rozbil Ottawu + video (príprava)

Predposledný deň prípravného obdobia bol v NHL na zápasy bohatý. Odohralo sa ich desať a nechýbali ani hráči zo Slovenska. Do bodovania sa však nezapísali.


Chicago – Boston 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Corey Crawford zlikvidoval všetkých 38 striel, aby postavil základy futbalového víťazstva Chicaga nad Bostonom. O jediný gól zápasu sa postaral počas presilovky v strede tretej tretiny Patrick Sharp. Anton Chudobin sa na nedostatok práce tiež nemohol sťažovať, keď čelil 36 strelám. Richard Pánik, jediný Slovák v zápase, ho neohrozil ani raz. Počas 14 minút si pripísal jeden bodyček a dve trestné minúty. Jeho tím uzavrie prípravu s bilanciou 4-2-0, Bruins s takou vstupovali do sobotného duelu.

Calgary – Winnipeg 3:2 SN (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 1:0)

Sean Monahan uspel ako jediný v nájazdoch, aby rozhodol o víťazstve Calgary 3:2 nad Winnipegom, v ktorého drese odohral 12 a pol minúty aj slovenský útočník Marko Daňo. Nebodoval. V normálnej hracej dobe sa presadili Kis Versteeg a Mikael Backlund z hráčov Flames, ako aj dvojgólový Patrik Laine z mužstva Jets. Viac práce z brankárov mal Mike Smith, ktorý pomohol k výhre 39 zákrokmi. Steve Mason ich urobil o osem menej. Stíhači končia prípravu s bilanciou 2-3-2, Plamene si v siedmom zápase pripísali ešte len druhú výhru (2-5-0).

Toronto – Detroit 2:3 SN (1:0, 0:1, 1:1, 0:0, 0:1)

Matt Lorito skóroval v tretej tretine a uspel aj v nájazdoch, aby pomohol Detroitu k výhre 3:2 nad Torontom. Do čierneho sa trafil aj Michael Rasmussen, kým Petr Mrázek (20) a Jared Coreau (13) nakombinovali 33 zákrokov. Obaja kapitulovali raz. O góly domácich sa postarali Eric Fehr a Travis Dermott, kým Curtis McElhinney urobil 24 zákrokov. Slováci nehrali. Detroit končí prípravu s bilanciou 3-4-1, Toronto s bilanciou 5-2-1.

Článok pokračuje pod reklamou

Pittsburgh – Columbus 0:3 (0:2, 0:0, 1:0)

Sergej Bobrovskij zneškodnil 21 striel, aby doviedol Columbus k víťazstvu 3:0 na ľade Pittsburghu. Matt Calvert, Oliver Bjorkstrand a Artemij Panarin sa postarali o góly. Matta Murrayho prekonali z 28 striel. Blue Jackets si vylepšili bilanciu v príprave na 4-3-1, Penguins ju uzavrú s bilanciou 3-3-1.

Montreal – Ottawa 9:2 (3:1, 1:0, 5:1)

Montreal strelil šesť gólov po sebe a päť v tretej tretine, aby porazil Ottawu 9:2 a pripísal si druhú výhru po sebe. Carey Price urobil 15 zákrokov a Canadiens končia prípravu s bilanciou 2-6-0. Po dva góly strelili Jacob De La Rose a trojbodový Brendan Gallagher. Raz sa presadili aj Alex Galchenyuk, Andrew Shaw, Shea Weber, Max Pacioretty a Victor Mete. Kyle Turris a Mark Stone strelili góly Ottawy. V jej bráne sa vystriedali Craig Anderson (24/30) a Mike Condon (7/10). Senators sa darilo v úvode prípravy, ale nakoniec ju ukončili s bilanciou 3-3-0.

Nashville – Tampa Bay 2:3 PP (1:1, 0:1, 1:0, 0:1)

Nikita Kučerov sa strelecky presadil po 62 sekundách predĺženia a rozhodol o výhre Tampy 3:2 v Nashville. V normálnom hracom čase prihrával na oba presilovkové góly Alexovi Killornovi, ktorý dvakrát posielal hostí do vedenia. Miikka Salomäki s Coltonom Sissonsom vyrovnali stav, no Predators nepomohlo ani 32 zákrokov Pekku Rinneho. Andrej Vasilevskij zastavil 26 z 28 striel a Steven Stamkos tiež dvakrát asistoval.

Minnesota – Dallas 5:1 (0:0, 2:0, 3:1)

Eric Staal strelil dva góly a pridal asistenciu, čím doviedol Minnesotu k domácemu triumfu 5:1 nad Dallasom v Xcel Energy Center. Víťazný presný zásah však zaznamenal dvojbodový Charlie Coyle, skórovali aj Mikko Koivu a Marcus Foligno v presilovke. Nino Niederreiter získal dve asistencie, Jared Spurgeon tri a Devan Dubnyk kryl 27 striel. Prekonal ho iba Brett Ritchie za stavu 3:0. Ben Bishop inkasoval päťkrát z 24 striel.

Vancouver – Edmonton 3:2 (1:1, 2:1, 0:0)

Loui Eriksson prelomil nerozhodný stav presilovkovým gólom, ktorým v 53. minúte rozhodol o domácom triumfe Vancoueru 3:2 nad Edmontonom. Skóre duelu otvoril Jake Virtanen a dvojbodový Markus Granlund vyrovnával stav na 2:2 v oslabení. Oba góly Oilers vsietil Leon Draisaitl, druhý v presilovej hre, po prihrávkach Connora McDavida. Jacob Markström prispel k výhre 25 zásahmi, Cam Talbot ich urobil iba 14.

San Jose – Arizona 0:4 (0:1, 0:1, 0:2)

Derek Stepan s Brendanom Perlinim strelili po dva góly a zariadili víťazstvo Arizony 4:0 na ľade San Jose. Louis Domingue pri ňom chytil všetkých 31 striel a Max Domi s Claytonom Kellerom nazbierali dve asistencie. Stepan vsietil víťazný gól v prvej tretine a v druhej využil presilovku. Perlini pridal zvyšné dva góly v záverečnej časti hry.

Los Angeles – Anaheim 1:0 PP (0:0, 0:0, 0:0, 1:0)

Jake Muzzin využil v závere tretej minúty predĺženia presilovú hru a rozhodol o futbalovej domácej výhre Los Angeles 1:0 nad kalifornským rivalom z Anaheimu. Vrátil mu tak prehru 2:4 spred týždňa na jeho ľade. Darcy Kuemper vychytal čisté konto s 20 zákrokmi, kým jeho náprotivok John Gibson čelil 36 strelám. Kings ukončili prípravu s pozitívnou bilanciou 5-2, Ducks prehrali štyri zo siedmich duelov.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 14:03 0 0 0 0 2 0 1
M. Daňo (WPG) 12:25 0 0 0 0 0 1 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies