Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tippett pravdepodobne bude v otváracej zostave Panthers

Jozef Struhár  
01.10.2017

Tím Florida Panthers zúžil svoju zostavu aj v piatok, ale jeho najvyššie draftovaný hráč z tohto roku, Owen Tippett, stále zotrváva v prvom tíme. A vyzerá to tak, že ho tak skoro ani neopustí.

Panthers draftovali kanadského útočníka z celkového desiateho miesta po sezóne, v ktorej v drese tímu OHL Mississauga Steelheads strelil 44 gólov a nazbieral 75 bodov. Tak ako čísla naznačujú, ide predovšetkým o rodeného strelca.

Ešte v júli generálny manažér Dale Tallon hovoril, že organizácia dá osemnásťročnému mladíkovi každú možnú príležitosť, aby si v tréningovom kempe vybojoval miesto v otváracej zostave. A teraz to vyzerá tak, že minimálne v úvodných dueloch sezóny dostane šancu.

„Na základe názoru našich trénerov a toho, ako prebiehal jeho kemp, je pravdepodobné, že bude v našej otváracej zostave. Páči sa mi na ňom, že chce puk a chce ho v kritických situáciách. Myslím si, že jeho hra je ako šitá pre profesionálny hokej,“ povedal Tallon pre National Post.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies