Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Prvá noc priniesla hetriky McDavida a Simmondsa, Leafs zničili Jets

V stredu otvorili brány kanadsko-americkej NHL. V štyroch zápasoch sa predstavil aj jeden Slovák – Marko Daňo, ktorý však nebodoval. Z výhier sa tešili Toronto, St. Louis, Edmonton a Philadelphia. McDavid a Simmonds strelili tri góly.


Marleau skóroval dvakrát a Toronto zničilo Winnipeg

Patrick Marleau má za sebou úspešný debut v drese Toronta. Strelil dva góly, aby mu pomohol k výhre 7:2 nad Winnipegom. „Som si istý, že má zo seba radosť. My tu všetci z neho radosť máme,“ poznamenal Auston Matthews, ktorý strelil gól a pridal dve asistencie. S rovnakou bilanciou opustil duel James van Riemsdyk. Z gólov sa tešili aj Nazem Kadri, William Nylander a Mitchell Marner, zatiaľ čo Frederik Andersen kryl 35 striel. Debut v bráne Jets nevyšiel ideálne Steveovi Masonovi, ktorý inkasoval päť gólov z 20 striel. Väčšinu tretej tretiny odchytal Connor Hellebuyck. Kapituloval dvakrát z 11 striel. O góly Jets sa postarali Mark Scheifele a Mathieu Perreault. Slovenský útočník Marko Daňo odohral osem minút, počas ktorých si pripísal mínusový bod. Martin Marinčin nehral.

Marleauov druhý gól v zápase:

Hviezdy duelu: 1. F. Andersen (TOR) , 2. P. Marleau (TOR) , 3. N. Kadri (TOR)

Článok pokračuje pod reklamou

Pietrangelo rozhodol o víťazstve Blues nad šampiónom

Pittsburgh po vyvesení majstrovského baneru potešil svojich fanúšikov skorým vedením, ale na gól Justina Schultza rýchlo odpovedal Brayden Schenn a po góle Coltona Parayka už viedlo St. Louis. To sa nakoniec aj tešilo z výhry 5:4, o ktorej rozhodol v predĺžení svojím druhým gólom v zápase Alex Pietrangelo. Do čierneho sa trafil aj Paul Stastny, kým Vladimír Sobotka a Jaden Schwarz zaznamenali po dve prihrávky. Jake Allen čelil 33 strelám, z ktorých ho prekonali okrem Schultza aj Olli Määttä, Sidney Crosby a Conor Sheary. Poslední dvaja menovaní skórovali v rozmedzí 54 sekúnd a zaistili Penguins aspoň bod. Matt Murray opustil duel s 29 zákrokmi. „Musíme sa zlepšiť. Áno, ten bod bol dôležitý, no teraz na ňom musíme stavať,“ skonštatoval Crosby. Kris Letang odohral vo svojom prvom zápase po operácii krku 26 minút.

Víťazný gól Pietrangela:

Hviezdy duelu: 1. A. Pietrangelo (STL) , 2. P. Stastny (STL) , 3. S. Crosby (PIT)

McDavid a Talbot vyhrali bitku o Albertu

Connor McDavid chcel mať úspešný vstup do sezóny a aj sa mu to podarilo. Strelil nie jeden ani dva, ale rovno tri góly, aby rozhodol o výhre Edmontonu 3:0 nad Calgary. V bitke o Albertu vychytal čisté konto Cam Talbot, ktorý zneškodnil všetkých 26 striel. Leon Draisatil si pripísal dve prihrávky. Mike Smith, ktorý zažil súťažný debut v bráne Flames, inkasoval dva góly zo 44 striel. Nebyť jeho, prehra mohla byť horšia. McDavid svoj hetrik spečatil strelou do prázdnej brány. „Porazili nás v každom ohľade. Dnes bol ich tím po všetkých stránkach lepší,“ poznamenal tréner Flames Glen Gulutzan.


Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. M. Smith (CGY), 3. C. Talbot (EDM)

Flyers uspeli v San Jose, Simmonds strelil tri góly

Hetrik v otvárací večer strelil aj Wayne Simmonds, ktorý doviedol Philadelphiu k výhre 5:3 na ľade San Jose. Tri asistencie si pripísali Jakub Voráček a Shayne Gostisbehere. Claude Giroux a Jordan Weal vsietili prvé dva góly Flyers a Brian Elliott zastavil 32 striel. Dvakrát ho pokoril Kevin Labanc a raz Logan Couture, pri ktorého góle zaknihoval svoj 500. bod v kariére Brent Burns. Martin Jones inkasoval štyri góly z 30 striel. Simmonds hetrik spečatil strelou do prázdnej brány. Prvé dva góly strelil v presilovke, ten druhy bol zároveň jeho 400. bodom v kariére. Jeho tím využil všetky tri presilovky.


Hviezdy duelu: 1. W. Simmonds (PHI) , 2. B. Elliott (PHI) , 3. J. Voracek (PHI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Daňo (WPG) 08:06 0 0 0 -1 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies