Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tréner Capitals prirovnal Matthewsa k Lemieuxovi

Jozef Struhár  
18.10.2017

V utorok sa vo vzájomnom súboji stretli tímy Washington Capitals a Toronto Maple Leafs. Pre trénera domáceho tímu to tak bola dobrá príležitosť vidieť na vlastné oči hráča, ktorého pred duelom prirovnal k jednej veľkej legende.

Barry Trotz už mohol počas minuloročného play-off vidieť, čoho je mladý Američan Auston Matthews schopný. Preto sa teraz nebál prirovnať ho k legendárnemu Mariovi Lemieuxovi a dokonca ho pred novinármi označil za „mladého Maria Lemieuxa“.

„Ak by hral pred dvadsiatimi rokmi, hovorili by sme, že je ako Mario Lemieux. Je vysoký, skvelo korčuľuje, má neuveriteľné ruky, hokejové myslenie a je silný na puku,“ poznamenal Trotz pre CP.

Víťaz Calderovej trofeje v utorok síce nebodoval, ale inak má dobrý vstup do sezóny. V šiestich zápasoch strelil päť gólov, vrátane dvoch víťazných v predĺžení a pridal tri prihrávky.

V prvých 87 zápasoch získal Matthews 45 gólov a 77 bodov. Lemieux počas rovnakého obdobia strelil 52 gólov a nazbieral 122 bodov. V jeho časoch však tímy strieľali podstatne viac gólov ako v súčasnosti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies