Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Quenneville robil zmeny: Pánik vypadol z prvého útoku

Niekedy potrebujete zmeniť veci aj na začiatku sezóny. A pokiaľ ide o zmeny, tých sa tréner Chicaga Joel Quenneville nikdy nebál. Vo štvrtok pomenil útoky a zmeny sa dotkli aj Richarda Pánika.

Blackhawks z posledných štyroch zápasov porazili len bezmocnú Arizonu, pričom kameňom úrazu sa v ostatnej dobe stala produktivita ofenzívy. Tú sa Quenneville pred piatkovým duelom proti Nashvillu pokúsi rozhýbať zmenami.

Slovenského útočníka napríklad odobral z prvého útoku, v ktorom doteraz hrával pravidelne po boku Brandona Saada a Jonathana Toewsa. Teraz tú možnosť dostane šikovný mladík Alex DeBrincat.

Pánik pre zmenu skončí na ľavom krídle druhého útoku Nicka Schmaltza, v ktorom si zahrá aj s Patrickom Kaneom. Zvyšné dva útoky vyzerajú takto: Sharp-Anisimov-Hayden, Bouma-Wingels-Hartman.

Martinský rodák by svojou robustnou postavou a silovým hokejom mohol dodať nový impulz druhému útoku, kým drobný DeBrincat potrebuje trochu rozhýbať a má zručnosti na to, aby vhodne doplnil Sadda s Toewsom.

Pánik v tejto sezóne zaznamenal päť gólov a tri asistencie v desiatich zápasoch. DeBrincat v prvých desiatich dueloch svojej kariéry zaznamenal gól a tri asistencie. V posledných šiestich však len raz asistoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies