Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Haula sa vrátil, Fleury sa k Vegas na tripe nepripojí

Tím Vegas Golden Knights aktivoval z listiny zranených hráčov útočníka Erika Haulu, ale v prípade brankára Marc-Andre Fleuryho sa tak skoro zrejme nestane.

Haula sa v piatkovom zápase vrátil do akcie po zranení dolnej časti tela, ktoré si vyžiadalo štvorzápasovú absenciu. K výhre 7:0 nad Coloradom prispel jedným gólom, pričom odohral skoro 17 minút.

Fleury by však tak skoro chytať nemusel. Po piatkovom zápase sa nováčik NHL vydá na šesťzápasový výjazd. Podľa trénera Gerarda Gallanta naň skúsený brankár, ktorý sa zotavuje z otrasu mozgu, nepocestuje.

Vzhľadom na doteraz výborné výkony Oscara Danska to však nie je až taký problém. Dvadsaťtriročný Švéd má po zranení Malcolma Subbana bilanciu 3-0-0 s 95,9% úspešnosťou zákrokov a priemerom 1,34 inkasovaného gólu na zápas.

Najbližší výjazd Vegas potrvá do 10. novembra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies