Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Daňov Winnipeg zničil šampióna, uspeli aj Ducks a Flames

Nedeľná noc bola bez Slovákov. V troch zápasoch sa z výhier tešili Anaheim, Calgary a Winnipeg, ktorý si vďaka vydarenej prvej tretine poradil so šampiónom jednoznačným pomerom.

Wheeler, Hellebuyck doviedli Jets k výhre 7:1 nad šampiónom

Kapitán Blake Wheeler strelil tri z piatich gólov svojho tímu v úvodnej dvadsaťminútovke, pridal asistenciu a doviedol Winnipeg k výhre 7:1 nad majstrovským Pittsburghom. Svoj prvý gól v NHL strelil Brendan Lemieux a na listine strelcov sa ocitli aj Andrew Copp, Joel Armia a Mark Scheifele. Víťazstvo tímu vychytal opäť Connor Hellebuyck, ktorý zaznamenal 31 zákrokov. Ako jediný ho prekonal Jevgenij Malkin. V bráne Penguins štartoval Matt Murray, ktorý striedal po štvrtom inkasovanom góle z deviatich striel. Casey DeSmith, ktorý predtým v NHL nechytal, dokončil duel s 12 zákrokmi. Pittsburgh prehral dva zápasy v priebehu dvoch dní. „Je to sklamanie. Neustále hovoríme o robení tých správnych vecí. Potom vyjdeme na ľad a naše akcie sú úplným opakom,“ poznamenal tréner Mike Sullivan. Marko Daňo nehral.


Hviezdy duelu: 1. B. Wheeler, 2. M. Scheifele, 3. C. Hellebuyck (všetci WPG)

Monahan rozhodol o výhre Flames nad Capitals

Sean Monahan prelomil nerozhodný stav v strede tretej tretiny a Calgary ukončilo štvorzápasovú sériu domácich prehier víťazstvom 2:1 nad Washingtonom. Michael Ferland sa tiež presadil a Mike Smith si s 30 zákrokmi vylepšil úspešnosť zákrokov na 93,1 %. Ako jediný ho prekonal Jakub Vrána. Philipp Grubauer opustil duel s 36 zákrokmi a Capitals ukončili trojzápasový výhazd s bilanciou 1-2-0. Jaromír Jágr už mohol byť aktivovaný z listiny zranených hráčov, ale pre zranenie dolnej časti tela opäť nehral, už vo štvrtom zápase.

Článok pokračuje pod reklamou

Monahan rozhodol zápas po peknej prihrávke Gaudreaua:

Hviezdy duelu: 1. J. Gaudreau, 2. B. Kulak, 3. M. Smith (všetci CGY)

Miller pri debute v bráne Ducks uspel

Anaheim prišiel o dvojgólové vedenie a nakoniec musel doťahovať stratu. Jakob Silfverberg však v 56. minúte vynútil predĺženie a v nájazdoch rozhodol o výhre kalifornského tímu 4:3 nad Carolinou Corey Perry. Ondřej Kaše a Derek Grant poslali Ducks do dvojgólového vedenia, no následne skóre otočili Jeff Skinner, Jordan Staal a Justin Faulk. Z brankárov mal viac práce Ryan Miller, ktorý pri sezónnom debute pomohol k triumfu 34 zákrokmi. Scott Darling ich urobil o 12 menej. Kým Anaheim vyhral štvrtý zápas z ostatných piatich, Carolina si pripísala v rovnakej porcii duelov štvrtú porážku.  


Hviezdy duelu: 1. J. Silfverberg (ANA), 2. J. Williams (CAR), 3. R. Miller (ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies