Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Marc Staal sa postavil na stranu trénera Vigneaulta

Po nevydarenom štarte do sezóny sa hlavný tréner Rangers, Alain Vigneault, ocitol údajne na horúcom kresle. Jeho zverenec, obranca Marc Staal, si ho však zastáva a tvrdí, že vina nie je na jeho strane, ale na strane hráčov.

„Nie je to trénerova chyba, je to chyba každého z nás,“ povedal Staal pre New York Daily News. „Každý sa musí zlepšiť. Musíme nájsť spôsob, ako spoločnými silami vyhrávať zápasy. Ak to nebudeme robiť spolu, nezvrátime to. Sme v tomto na rovnakej strane a snažíme sa to zvrátiť.“

Rangers ešte nevyhrali dva zápasy po sebe, ale v poslednom období aspoň začali zbierať výhry – po päťzápasovej sérii prehier vyhrali tri zápasy z piatich. Tie, ktoré prehrajú, majú väčšinou spoločného menovateľa – slabý štart do duelov.

„Pred každým zápasom robí Vigneault to isté, čo robil od svojho príchodu do New Yorku. Pre nás to nie je nič nové. Nemyslím si, že na to na ľade zabudneme, len nie sme v správnom mentálnom rozpoložení a na začiatku nám chýba intenzita a emócie,“ poznamenal Staal.

Larry Brooks považoval utorkový duel za kľúčový pre ďalšie zotrvanie Vigneaulta na lavičke. Tímu sa tentokrát vydaril vstup do zápasu, keď Jimmy Vesey skóroval už v tretej minúte. Tím však vstupoval do tretej tretiny za stavu 2:4. Až v nej zabral na plné obrátky a prinieslo to svoje ovocie. Rangers vyhrali nad Vegas 6:4.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies