Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Pánikovo Chicago ukončilo sériu prehier

V piatich stredajších zápasoch sa predstavil jediný Slovák. Richard Pánik opäť nebodoval, ale jeho Chicago ukončilo sériu prehier. Corey Crawford a Cory Schneider vychytali nuly, Joe Thornton a Patrick Marleau dosiahli významné míľniky.

Crawford vynuloval Flyers, Pánik opäť bez bodu

Slovenský útočník Richard Pánik nebodoval vo štvrtom zápase po sebe, ale Chicagu to tentoraz neuškodilo. Corey Crawford zastavil všetkých 35 striel pri svojom prvom čistom konte v sezóne a 22. v kariére, čím ho doviedol k domácej výhre 3:0 nad Philadelphiou. Znamenala ukončenie trojzápasovej série prehier. Rozhodli o nej góly dvojbodového Artema Anisimova v presilovej hre a Jonathana Toewsa, ktorý skórovali v rozmedzí 20 sekúnd v strede duelu. Alex DeBricant v jeho závere upravil výsledok strelou do prázdnej brány. V nej stál predtým Brian Elliott, ktorý čelil 34 strelám. Štyri na neho vyslal Pánik, ktorý odohral takmer 17 minút aj s plusovým bodom, tromi bodyčekmi a jedným odobraným pukom. Flyers prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Prišli v ňom o zraneného Radka Gudasa, kým pre Waynea Simmondsa bol okrúhlym 700. v NHL. Crawford vychytal prvú nulu od 3. novembra 2016.

Dva rozhodujúce góly Chicaga za 20 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. C. Crawford, 2. A. Anisimov, 3. J. Toews (všetci CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Malkin rozhodol o výhre obhajcu v Edmontone

Jevgenij Malkin prelomil nerozhodný stav v 53. minúte v presilovej hre a rozhodol o víťazstve Pittsburghu 3:2 na ľade Edmontonu. Prerušil ním krátku sériu dvoch prehier. Do vedenia 1:0 ho poslal v úvode druhej tretiny presilovkovým gólom Patric Hörnqvist, no Ryan Nugent-Hopkins tiež v početnej výhode a Leon Draisaitl po prihrávkach Connora McDavida otočili stav. Connor Sheary však 22 sekúnd pred druhou sirénou vyrovnal na 2:2. Kris Letang a Phil Kessel dvakrát asistovali, kým Matt Murray predviedol 35 zákrokov. Jeho náprotivok Cam Talbot ich urobil o osem menej, ale nezabránil štvrtej prehre Oilers v ostatných piatich dueloch. Penguins ich zdolali už v 15. vzájomnom súboji po sebe od 5. decembra 2007 (12-0-3), vrátane posledných piatich v Edmontone. Nugent-Hopkins strelil svoj 100. gól v NHL.

McDavidova parádna prihrávka Draisaitlovi:

Hviezdy duelu: 1. K. Letang (PIT), 2. C. McDavid (EDM), 3. M. Murray (PIT)

Schneider doviedol Devils k predĺženiu víťaznej série

Cory Schneider chytil všetkých 37 striel pri svojom prvom shutoute v ročníku, 24. v kariére, a doviedol New Jersey k výhre 2:0 vo Vancouveri, tretej v sérii. Rozhodol o nej presný zásah Jimmyho Hayesa zo stredu zápasu. Drew Stafford ju spečatil gólom do prázdnej brány, kým Taylor Hall nazbieral dve asistencie. Devils zostávajú jediným tímom v lige bez prehry na ľade súpera (5-0-0). S deviatimi výhrami v prvých 11 zápasoch si vylepšili rekordný štart do sezóny v klubovej histórii. V ich drese debutoval Brian Boyle, kým Marcus Johansson sa opäť zranil pri návrate do akcie. Canucks prehrali druhý duel po sebe a ich bodová séria sa skončila na piatich zápasoch.

Hviezdy duelu: 1. C. Schneider (NJD), 2. J. Markström (VAN), 3. T. Hall (NJD)

Toronto ukončilo sériu prehier, Marleau napodobnil Jágra

Patrick Marleau strelil v úvode tretej tretiny rozdielový gól a neskôr pridal asistenciu pri góle Lea Komarova. Najmä vďaka nemu, dvom asistenciám Rona Hainseyho a 28 zákrokom Frederika Andersena proti bývalému tímu Toronto ukončilo trojzápasovú sériu prehier výhrou 3:1 v Anaheime. Marleau zaznamenal už svoj 100. víťazný gól v NHL, čo dokázal ako ôsmy hráč v histórii a len druhý z aktívnych hráčov po lídrovi Jaromírovi Jágrovi (135). Skóre zápasu otvoril Connor Brown, na ktorého gól odpovedal po 75 sekundách Ondŕej Kaše. John Gibson urobil 26 zákrokov a Ducks ukončili krátku sériu dvoch výhier. Maple Leafs vedú ligu s 20 gólmi v prvých tretinách.

Marleauov 100. víťazný gól v NHL:

Hviezdy duelu: 1. P. Marleau (TOR), 2. H. Lindholm, 3. O. Kaše (obaja ANA)

Sharks doma zdolali Nashville, Thornton s 1 400. bodom

Joe Thornton asistoval pri víťaznom góle Joea Pavelskiho z druhej tretiny a dosiahol hranicu 1 400 bodov v NHL. Patrí mu s nimi 20. miesto v historickom bodovaní deväť bodov za Daleom Hawerchukom. Joonas Donskoi, Marc-Edouard Vlasic a Mikkel Bödker tiež skórovali pri domácej výhre San Jose 4:1 nad Nashville. Bola preň treťou v sérii. Donskoi s Bödkerom pridali ku gólu asistenciu a Martin Jones sa prezentoval 19 zákrokmi. Prekonal ho iba Roman Josi, ktorý znižoval stav v strede duelu na 1:2. Pekka Rinne kryl rovnako 19 striel, ale neodvrátil štvrtú prehru Predators v ostatných piatich zápasoch. Vlasic nedohral duel pre zranenie.


Hviezdy duelu: 1. J. Pavelski, 2. J. Donskoi, 3. J. Thornton (všetci SJS)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 16:51 0 0 0 +1 0 4 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies