Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Analýza: Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche

Patríte medzi fanúšikov NHL, ktorí si jej sledovanie spestrujú aj tipovaním? Ak hľadáte inšpiráciu, možno ju nájdete v tejto analýze, ktorú vám prinášame v spolupráci s Tipsport.

00:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche

Philadelphia hra doma zapas s Coloradom. Colorado bolo minuly rok velky outsider a i teraz v niektorych zapasoch ukazuju, ze ich vysledky su aj dost so stastim. Colorado hralo naposledy doma proti Caroline, kde ich opat podrzal vyborny brankar (ako tomu uz bolo aj v inych zapasoch), ked ich super prestrielal neskutocne 60 ku 27 strelam. To je velmi vysoke cislo v tak vyrovnanej lige. r
Predtym proti Chicagu celil 42 strelam a este predtym tu bol vybuch proti Vegas a prehra 0:7, ked superovi stacilo 21 striel. Je len otazka casu, kedy Colorado zacne seriu porazok a to hlavne, ked sa im zrani nejaky dolezity hrac a rozpadne sa zohraty utok ako to maju i v inych druzstvach.

Zatial sa im zranenia vyhybaju, ale i napriek tomu si vyberam vitazstvo Philadelphie, ktora dokazala naposledy vyhrat v St.Louis a zrusit im seriu domacich vitazstiev a este k tomu neinkasovat pri vyhre 2:0. Colorado ma vyborny utok, ale mladsi a neskusenejsi nez Philadelphia. Kludne sa moze stat, ze to bude prestrelka, ale Varlamov nedokaze pri obrane Colorada vsetko vychytat.

Tip: 1 výhra domácich podať »
Kurz: 1,99
Autor: martin128 (zisk za posledný rok: +44,9)
Dôvera autora: 3/10

Analýza pochádza z najväčšej tipérskej komunity, do ktorej môžete nahliadnuť aj vy. Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených stratégov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 999 EUR!




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk
SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies