Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Chicago prišlo o trojgólové vedenie, Pánik nebodoval

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. Jediný Slovák, Richard Pánik, nebodoval a netešil sa ani z výhry. Tie oslávili New Jersey, Washington, Tampa a San Jose.

Woods doviedol Devils k výhre v Chicagu, Pánik nebodoval

Miles Wood strelil tri góly a pridal asistenciu, aby významne pomohol New Jersey k druhej výhre po sebe po štvorzápasovej sérii prehier. Tentokrát si to zlízlo Chicago, ktoré pritom viedlo 1:0 i 4:1. Andy Green, trojbodový Nico Hischier, Taylor Hall a Brian Gibbons mali tiež prsty vo zvrate, ktorý viedol k triumfu 7:5. Hall zaznamenal aj asistenciu, a tak má na konte už 400 bodov. Keith Kinkaid čelil 44 strelám, z ktorých ho prekonali Artem Anisimov, Alex DeBrincat, Jan Rutta, Tanner Kero a Patrick Kane. Rutta pridal aj dve asistencie, Richard Pánik nebodoval. Corey Crawford inkasoval šesť gólov z 25 striel, Anton Forsberg v tretej tretine zastavil 12 z 13 striel. „Trápil som sa od začiatku zápasu. Nemohol som nájsť spôsob, ako urobiť zákrok,“ priznal Crawford. Pánik odohral 14 a pol minúty a dvakrát sa nechal vylúčiť. Druhý faul súper potrestal aj gólom. Martinský rodák opustil duel s dvoma „mínuskami“, dvoma strelami a až piatimi bodyčekmi.


Hviezdy duelu: 1. M. Wood (NJD), 2. N. Hischier (NJD), 3. J. Rutta (CHI)

Oshie, Holtby doviedli Capitals k výhre nad Oilers

Ani Alex Ovečkin, ani Connor McDavid neboli ústrednými postavami duelu medzi Washingtonom a Edmontonom. Boli to brankári. Víťazstvo si nakoniec pripísal Braden Holtby, ktorý zneškodnil 29 striel pri výhre 2:1. O nej rozhodol až v nájazdoch T.J. Oshie, ktorý ako jediný prekonal Laurenta Brossoita. Ten duel opustil s 18 zákrokmi. O góly v normálnom hracom čase sa postarali Jujhar Khaira, ktorý posielal Oilers do vedenia v druhej minúte tretej tretiny a Dmitrij Orlov, ktorý stav vyrovnal o štyri minúty neskôr. Tento gól Brossoita nepotešil. „Bol som na strelu pripravený a len nejako prešla za mňa,“ lamentoval po zápase. Dovtedy veľa práce podľa trénera domácich nemal. „Nemyslím si, že sme ho v úvode dostatočne otestovali,“ poznamenal Barry Trotz.

Článok pokračuje pod reklamou

Orlovov vyrovnávajúci gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby (WSH), 2. L. Brossoit (EDM), 3. D. Orlov (WSH)

Brown rozhodol prvým gólom v sezóne o výhre nad Ducks

Tampa Bay sa v nedeľu predstavila na ľade Anaheimu, ktorý jej uštedril jednu z dvoch prehier v normálnej hracej dobe. Najlepší tím NHL však tentokrát nezaváhal, hoci to mal opäť náročné. J.T. Brown prelomil nerozhodný stav v tretej tretine, Vladislav Namestnikov tiež skóroval a Andrej Vasilevskij zastavil 28 striel. „Dnes to bol duel brankárov,“ poznamenal tréner Lightning Jon Cooper. Domáci gólman, John Gibson, bol pod neustálym tlakom a nakoniec opustil stretnutie s 35 zákrokmi. „Myslím si, že Gibson bol dnes mimoriadny,“ uznal Cooper. Jediný gól Ducks strelil Jakob Silfverberg, ktorý vyrovnával stav v úvode tretej tretiny. Nerozhodný stav však nevydržal ani štyri minúty.

Gibsonov veľký zákrok na poslednú chvíľu:

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson (ANA), 2. V. Namestnikov (TBL), 3. V. Hedman (TBL)

Jones doviedol Sharks k výhre v kalifornskom derby

Los Angeles si chcelo vylepšiť náladu po prehre s Tampou Bay, ale proti San Jose sa mu to nepodarilo, hoci viedlo od deviatej minúty po góle Dustina Browna. Kalifornské derby nakoniec vyhrali Sharks 2:1 a potvrdili tým, že sa im v posledných rokoch na ľade Kings darí. Zvrat prišiel v tretej tretine, keď skórovali Melker Karlsson a so šťastím Joel Ward. Martin Jones pomohol k šiestej výhre z posledných siedmich zápasov 26 zákrokmi, Jonathan Quick ich urobil 31. Los Angeles zažíva ťažšie obdobie a prehralo tretí duel z posledných štyroch.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones (SJS), 2. J. Quick (LAK), 3. B. Burns (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 14:32 0 0 0 -2 4 2 5



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies