Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

AHL

Týždeň v AHL: Marinčin strelil krásny gól, v plus/mínus je medzi elitou + video

Jozef Struhár  
14.11.2017

V AHL sa minulý týždeň zapísali do bodovania traja Slováci, pričom najproduktívnejší bol obranca Martin Marinčin. V nižšej ECHL bodoval len Peter Sivák. Radovan Bondra stále na prvý bod čaká.

Slováci v AHL

V uplynulom týždni opäť nehral zranený obranca Christián Jaroš, ale v nedeľu sa zo zranenia vrátil Peter Cehlárik. Nebodoval. V akcii sme videli aj ďalšiu štvoricu Slovákov. Z nej ako jediný nebodoval obranca Erik Černák, ktorý odohral jeden víťazný zápas. Konto si vylepšil o plusový bod.

Vydarený týždeň má za sebou iný obranca, Martin Marinčin. Ten v bodovaní poskočil o 181 miest, keď si v troch dueloch pripísal dva góly a asistenciu. V piatok sa stal druhou hviezdou zápasu, keď skóroval dvakrát. V bezbodovom nedeľnom zápase pridal plusový bod, ktorých má na konte už 11! V lige mu s nimi patrí piate miesto. Na lídra stráca len dve plusky.

Do čela slovenského bodovania sa vrátil Marek Hrivík, ktorý v druhom z dvojice zápasov zaznamenal dve asistencie. Tomáš Jurčo medzitým získal len jednu, pričom odohral o jeden zápas viac. Pripísal si aj dva mínusové body. Jeho Rockford však v sobotu ukončil štvorzápasovú sériu prehier.

Najlepšie z tímov so Slovákmi sa darí Torontu, ktoré je vo Východnej konferencii druhé za Wilkes-Barre/Scranton. Providence v nej patrí štvrté miesto, Belleville je siedme a Syracuse predposledné. V Západnej konferencii, ktorú vedie Tucson, je najvyššie Stockton na štvrtom mieste. Rockford je siedmy.

P. Zmena Meno (tím) Z G A B +/- TM
1.   Chris Bourque, Ú (Hershey) 15 5 16 21 -4 26
... Slováci v AHL:
50. +8 Marek Hrivík, Ú (Stockton) 11 3 8 11 +1 6
68. -14 Tomáš Jurčo, Ú (Rockford) 14 4 6 10 +2 18
192. -53 Peter Cehlárik, Ú (Providence) 6 3 3 6 +3 4
205. +181 Martin Marinčin, O (Toronto) 10 2 4 6 +11 4
287. -68 Christián Jaroš, O (Belleville) 9 1 4 5 +4 6
403. -63 Erik Černák, O (Syracuse) 13 2 1 3 0 10
    Martin Réway, Ú (Laval)* 5 0 2 2 -5 6
* - už nie je súčasťou tímu

P. Zmena Brankár (tím) Z V GAA Úsp. Z. ČK
1.   Garret Sparks (Toronto) 9 7 1,57 94,4% 2

Hráčom týždňa brankár San Antonia

Hráčom uplynulého týždňa sa v AHL stal brankár Spencer Martin, ktorý pomohol San Antoniu, záložnému tímu Colorada, k dvom výhram. Zneškodnil pritom 98,6 % striel a inkasoval v priemere 0,5 gólu na zápas. V piatok vychytal čisté konto, keď zneškodnil 39 striel. O deň neskôr zastavil 34 z 35 striel.

Užitočné odkazy: Tabuľky    Kanadské bodovanie    Poradie strelcov    Úspešnosť brankárov

Slováci v ECHL

V nižšej ECHL zostáva po minulom týždni stále bez bodu Radovan Bondra, ktorý nebodoval v ôsmich dueloch a dokonca už bol aj medzi náhradníkmi. Jeho Indy naďalej prehráva a je predposledné v Západnej konferencii. Zmena pôsobiska pomohla Petrovi Sivákovi, ktorý v dvoch dueloch zaznamenal dve asistencie a natiahol bodovú sériu na tri zápasy. Jeho Rapid City sa vďaka štyrom výhram po sebe posunulo na 12. pozíciu na západe. Obranca Martin Nemčík má na konte jednu asistenciu a v troch minulotýždňových víťazných dueloch nebodoval. Manchester je druhý vo Východnej konferencii.

P. Meno (tím) Z G A B +/- TM
1. Allan McPherson, Ú (Greenville) 11 5 13 18 -2 8
... Slováci v ECHL:
291. Peter Sivák, Ú (Rapid City) 8 0 4 4 -4 4
301. Kristián Pospíšil, Ú (Orlando) 3 3 0 3 0 9
480. Martin Nemčík, O (Manchester) 4 0 1 1 +3 7
643. Radovan Bondra, Ú (Indy) 8 0 0 0 -3 4

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies