Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Oilers nadelili nováčikovi osmičku, Dubnyk s ďalšou nulou

V ôsmich utorkových zápasoch NHL nemalo Slovensko zastúpenie. Edmonton strelil nováčikovi z Las Vegas osem gólov, Devan Dubnyk vychytal tretiu nulu po sebe. Filip Forsberg a Kris Letang dosiahli míľniky.

Dubnyk vychytal tretiu nulu po sebe

Devan Dubnyk zaznamenal tretie čisté konto po sebe, Nino Niederreiter skóroval len 12 sekúnd od začiatku zápasu a Minnesota porazila Philadelphiu 3:0. Dubnyk urobil 30 zákrokov a vytvoril si nové osobné maximum so 195 minútami a 5 sekundami bez inkasovaného gólu. Zastavil 103 striel po sebe. Niederreiter strelil najrýchlejší gól v histórii Wild na domácom ľade. V štvrtom zápase po sebe skóroval Jason Zucker, no tentokrát sa triafal len do prázdnej brány. Do nej poslal puk aj Eric Staal. Brian Elliott opustil duel so 17 zákrokmi a jeho spoluhráči neskórovali ani raz už v piatom zápase v tejto sezóne.

Hviezdy duelu: 1. D. Dubnyk, 2. N. Niederreiter, 3. T. Ennis (všetci MIN)

Winnipeg zvládol slávnostný večer. Porazil Coyotes

Večer, ktorý začal vyvesením čísla 10 Dalea Hawerchuka pod strop Bell MTS Place, skončil pre Winnipeg pozitívne. Connor Hellebuyck urobil 32 zákrokov a kanadský tím porazil Arizonu, do ktorej boli originálni Jets presťahovaní, pomerom 4:1. Skóre otvoril v prvej tretine Andrew Copp a v druhej tretine skórovali Joel Armia, Bryan Little a Adam Lowry. O jediný gól Coyotes sa v tretej tretine postaral Alex Goligoski. Kým domáci vyhrali tretí zápas z posledných štyroch, tím z Glendale natiahol sériu prehier na päť duelov. Antti Raanta inkasoval tri góly z 13 striel, Scott Wedgewood jeden zo 17.

Článok pokračuje pod reklamou

Hawerchuk sa stal štvrtým členom Siene slávy Jets:

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck, 2. A. Lowry, 3. T. Myers (všetci WPG)

Edmonton zažil ofenzívnu explóziu proti Vegas

Ryan Nugent-Hopkins a Connor McDavid zaznamenali po dva góly, kapitán pridal aj asistenciu a Edmonton zničil Vegas pomerom 8:2. K ukončeniu dvojzápasovej série prehier a k najofenzívnejšiemu zápasu sezóny pomohli gólmi aj Oscar Klefbom, Patrick Maroon, Matt Benning a Mark Letestu. Zo strany nováčika, ktorý prehral tretí zápas z posledných štyroch, sa presadili Pierre-Edouard Bellemare a James Neal. Cama Talbota prekonali z 24 striel. Maxime Lagace inkasoval sedem gólov z 29 striel predtým, ako ho v bráne nahradil neskúsený junior Dylan Ferguson. Ten počas deviatich minút čelil dvom strelám a jednu chytil. Oilers naposledy vsietili osem gólov v jednom zápase v decembri 2013, kedy porazili Colorado 8:2.

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid, 2. O. Klefbom, 3. R. Nugent-Hopkins (všetci EDM)

Pittsburgh otočil zápas s Buffalom

Buffalo viedlo v Pittsburghu 2:0, 3:1 i 4:3, ale obhajca titulu zvrátil stav a zvíťazil 5:4. O jeho šiestej domácej výhre v sérii rozhodol dvojgólový Conor Sheary po 16 sekundách predĺženia. To vynútil v tretej tretine dvojbodový Phil Kessel, gól a asistenciu si okrem neho pripísali aj Patric Hörnqvist a Sidney Crosby. Kapitán Penguins ukončil 11-zápasové strelecké suchoty. Mutt Murray predviedol 28 zákrokov a Kris Letang zaznamenal svoj štvorstý bod v NHL, čo pred ním v klubovej histórii dokázal z obracov iba Paul Coffey. Z hráčov Sabres skórovali trojbodový Sam Reinhart, dvojbodový Jack Eichel, Evander Kane a Benoit Pouliot. Eichel prerušil osemzápasovú sériu bez gólu a Robin Lehner opustil duel so 40 zákrokmi. Pittsburgh ešte v tejto sezóne neprehral doma v normálnom hracom čase (6-0-1).

Hviezdy duelu: 1. C. Sheary, 2. P. Hörnqvist (obaja PIT), 3. S. Reinhart (BUF)

Werenski zariadil triumf Columbusu v Montreale

Zach Werenski skóroval po 69 sekundách nadstaveného času a rozhodol o víťazstve Columbusu 2:1 na ľade Montrealu. Do vedenia 1:0 ho poslal už v tretej minúte Josh Anderson, o vyrovnanie sa postaral o 50 minút neskôr Paul Byron. Sergej Bobrovskij pomohol k druhej výhre po sebe 28 zákrokmi, jeho náprotivok Charlie Lindgren ich urobil o päť menej. Canadiens prehrali druhý zápas z posledných troch. Blue Jackets si vylepšili sezónnu bilanciu proti rivalom z Atlantickej divízie na 5-1-1.

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij (CBJ), 2. P. Byron (MTL), 3. S. Jones (CBJ)

Nashville si predĺžil víťaznú sériu

Nashville strelil Washingtonu šesť gólov, z toho štyri v druhej tretine a zdolal ho doma 6:3. Natiahol tak svoju víťaznú šnúru na päť zápasov. Mattias Ekholm a Kevin Fiala zaznamenali po góle a asistencii, skórovali aj Craig Smith, Nick Bonino, Filip Forsberg a Miikka Salomäki. Forsberg vsietil svoj 100. gól v NHL, Colton Sissons dvakrát asistoval a Pekka Rinne chytil 26 striel. Prekonali ho dvojgólový T. J. Oshie a Alex Chiasson, všetci v druhej tretine. John Carlson získal dve prihrávky. Braden Holtby inkasoval šesťkrát z 25 striel, striedajúci Philipp Grubauer zastavil v tretej tretine zvyšných šesť striel. Capitals privítali späť v zostave Matta Niskanena, no prišli o zraneného Christiana Djoosa.

Hviezdy duelu: 1. K. Fiala, 2. M. Ekholm, 3. N. Bonino (všetci NSH)

Florida zdolala Dallas po nájazdoch

Vincent Trocheck premenil v tretej sérii rozhodujúci nájazd, pridal asistenciu a Florida zvíťazila doma nad Dallasom 4:3. V nájazdovej lotérii uspel pred ním aj dvojbodový Aleksander Barkov, ktorý vyrovnával skóre duelu na 3:3. Panthers viedli 2:0 po dvoch presilovkových góloch Jonathana Huberdeaua, no dvojgólový Jamie Benn a Remi Elie otočili stav v prospech Stars. Alex Radulov dvakrát asistoval a predĺžil si bodovú sériu na deväť zápasov, najdlhšiu v kariére. Dve prihrávky zaznamenal aj domáci Keith Yandle, kým Roberto Luongo predviedol 40 zákrokov. V nájazdoch ho z troch strelcov prekonal iba Tyler Seguin. Kari Lehtonen urobil pri druhej prehre Dallasu za dva dni 26 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. J. Huberdeau, 2. V. Trocheck (obaja FLA), 3. J. Benn (DAL)

Canucks otočili zápas v Los Angeles

Los Angeles viedlo po góloch Tannera Pearsona a Anžeho Kopitara už vo štvrtej minúte 2:0, ale nakoniec si pripísalo tretiu prehru v sérii. Vancouveru, ktorý v druhom zápase po sebe kapituloval z prvej strely, sa totiž podarilo v druhej tretine stav vyrovnať. V tretej na góly Henrika Sedina a Bo Horvata nadviazal Sven Bärtschi, ktorý zavŕšil obrat. Anders Nilsson pomohol k ukončeniu dvojzápasovej série prehier s 30 zákrokmi, Jonathan Quick ich urobil 24. Canucks končia trip s bilanciu 2-2. „Ukázali sme, že máme dobrý charakter a zareagovali sme na prvé góly správne. Nebolo to však ľahké,“ povedal Nilsson, ktorý chytal prvýkrát od 26. októbra. Jeho tímu pomohli k úspechu aj dva presilovkové góly. Rovnaký počet pritom strelil v 21 presilovkách z predošlých šiestich duelov. Navyše, Kings majú najlepšie oslabenia v lige.

Hviezdy duelu: 1. H. Sedin (LAK), 2. T. Pearson (LAK), 3. A. Nilsson (VAN)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies