Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Pánik trojbodový, Cehlárik zanechal dobrý dojem

Po dlhom čase sa v hrací deň NHL predstavilo v akcii viac Slovákov ako bolo zápasov. Do troch zasiahli štyria. Richard Pánik pritom skončil trojbodový. Peter Cehlárik nebodoval, ale zanechal dobrý dojem.

Trojbodový Pánik pomohol k výhre Chicaga nad New Yorkom

Slovenský útočník Richard Pánik nazbieral, rovnako ako Nick Schmaltz, tri asistencie a Chicago strelilo v tretej tretine päť gólov, aby porazilo Rangers 6:3. Tri z gólov zo záverečnej dvadsaťminútovky strelil hetrikový hrdina Artem Anisimov, ktorý v minulosti hrával v drese „Jazdcov“. Okrem neho sa z gólov tešili aj Alex DeBrincat, John Hayden a Jonathan Toews, ktorý dával bodku za zápasom strelou do prázdnej brány. Corey Crawford čelil 28 strelám, z ktorých ho prekonali Mika Zibanejad, Kevin Hayes a Rick Nash. New York prišiel o sériu šiestich výhier po sebe, ktorá bola v NHL najdlhšia v tejto sezóne. Henrik Lundqvist inkasoval štyri góly z 34 striel a v tretej tretine ho nahradil Ondřej Pavelec, ktorý zastavil sedem striel z ôsmich. Pánik odohral 16 a pol minúty, pričom si pripísal aj tri strely, jeden plusový bod a jeden bodyček.


Hviezdy duelu: 1. A. Anisimov, 2. N. Schmaltz, 3. A. DeBrincat (všetci CHI)

Detroit zdolal Calgary rozdielom triedy, Tatar nebodoval

Detroit strelil v stredu osem gólov, ale Tomáš Tatar nedokázal ako jediný útočník z „top 9“ zaznamenať ani jeden bod. Najvýznamnejší podiel na víťazstve mali Anthony Mantha a Andreas Athanasiou, ktorí zaznamenali po dva góly a asistenciu. Dylan Larkin si pripísal gól a dve asistencie, Mike Green tri asistencie. Do čierneho sa trafili aj Gustav Nyquist, Justin Abdelkader a Luke Glendening. Jimmy Howard pomohol k ukončeniu krátkej série dvoch prehier 26 zákrokmi. Prekonali ho Micheal Ferland a Johnny Gaudreau. V bráne Flames sa vystriedali obaja brankári. Eddie Läck inkasoval päť gólov z 10 striel a následne ho nahradil Jon Gillies. Ten vo zvyšných 35 minútach urobil deväť zákrokov. Mike Smith nebol k dispozícii pre poranenie. Kanadský tím prehral ešte len po druhý raz v posledných siedmich dueloch. V tretej tretine sa strhla hromadná bitka, ktorá sa zrodila z potýčky Lukea Witkowskiho s Brettom Kulakom. Tatar opustil duel s dvoma plusovými bodmi a dvoma strelami. Odohral 18 minút.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. A. Mantha, 2. D. Larkin, 3. A. Athanasiou (všetci DET)

Bruins prehrali v Anaheime, Chára s Cehlárikom nebodovali

Slovenský útočník Peter Cehlárik sa dočkal svojej šance v prvom útoku Bostonu. Hoci nebodoval a pripísal si jeden mínusový bod, počas 18 minút a 20 sekúnd hry sa ukázal vo veľmi dobrom svetle a raz ohrozil aj brankára domácich. Hokej sa hrá na góly a tých strelil viac práve Anaheim, ktorý porazil Boston 4:2. Víťazný gól vsietil Nick Ritchie, okrem ktorého sa presadili aj Kevin Roy s prvým gólom v NHL, Josh Manson a Derek Grant. Antoine Vermette vo svojom 1000. zápase NHL zaznamenal asistenciu. John Gibson zneškodnil 40 striel a puk vyberal z brány po góloch Dantona Hainena a Noela Acciariho. Tuukka Rask opustil duel s 23 zákrokmi, v druhej tretine inkasoval dva góly len z troch striel. Zdeno Chára bol s časom 25:33 najvyťažovanejším hráčom zápasu, no to si vyžiadalo aj svoju daň – bol na ľade pri inkasovaných góloch a pripísal si tri „mínusky“. Zaznamenal aj dve strely a raz sa od neho odrazil puk do vlastnej brány. Boston prehral štvrtý zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson, 2. Ch. Wagner, 3. A. Vermette (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (DET) 18:02 0 0 0 +2 0 2 0
R. Pánik (CHI) 16:23 0 3 3 +1 0 3 1
P. Cehlárik (BOS) 18:20 0 0 0 -1 0 1 0
Z. Chára (BOS) 25:33 0 0 0 -3 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies